Parowanie ma mało wspólnego z przeszłością wypadkowa. Raczej spasowanie i szczeliny.
Szukaj dalej lepiej i omijaj handlarzy szczególnie ofert od nich w tak okazyjnych cenach.
Wersja do druku
Parowanie ma mało wspólnego z przeszłością wypadkowa. Raczej spasowanie i szczeliny.
Szukaj dalej lepiej i omijaj handlarzy szczególnie ofert od nich w tak okazyjnych cenach.
Po za tym auto chyba do opłat. Jak doliczę do tego jeszcze LPG to już przekroczy mój budżet.
Jakim budżetem dysponujesz? Tzn. w jakiej kwocie chcesz sie zmieścić z zakupem?
Idealnie to do 40 tys zł. Powyżej to już pewien problem ale wszystko zależy od auta. Jak będzie powalało na kolana to 45 tys też się uzbiera.
http://otomoto.pl/bmw-740-i-v8-lift-...C35254018.html
Ten nie jest zły, pytanie tylko w jakim stanie.
Przeglądałem to ogłoszenie. Za te pieniądze to trochę słabe stołki. Najważniejsze wyposażenie tej siódemki: "W schowku oryginalna działająca latarka BMW."
Słabe stołki to znaczy? Fotele w tym aucie są tak zwane "Komfortowe" czyli najwyższa półka dostępna w E65/E66 i ogólnie autko nie jest słabo wyposażone.
Brak masaży i brak wentylacji foteli. Komforty z grzaniem bez tych zagłówków to miałem w swoim E39 z 2000 roku. Dlatego teraz takie komforty jak ma to "Siedem" to minimum. Ojciec ma E65 po lifcie i fotele właśnie z masażem i wentylacją i one robią robotę.
Zna może ktoś to auto:
Bmw-e65-745i-2004r-prins
Edytuj posty!
Na 2. foto widac że drzwi różnią się odcieniami.
No więc tak: w ASO BMW potwierdzili ostatni wpis przebiegu na 114255km, bodajże w zeszłym roku. Jest bogata historia serwisowa, tzn było serwisowane w ASO. Najważniejsze: w 2009 roku auto miało przygodę i było lakierowane z prawej strony: przednie drzwi, tylne drzwi, tylny błotnik, tylny zderzak. Wymienione (z grubszych rzeczy): tylne prawe drzwi, tylna prawa felga, tylna prawa opona. To wszystko zrobione w ASO. Jeśli nie miało żadnej przygody w 2014 roku to nie jest tak bardzo tragicznie.