Po swietach uderze albo jeszcze moze w poniedzialek.Tylko ten kolor skórki mi nie podchodzi ale mysle ze jeszcze jakos to zniose
Wersja do druku
Po swietach uderze albo jeszcze moze w poniedzialek.Tylko ten kolor skórki mi nie podchodzi ale mysle ze jeszcze jakos to zniose
ja bym jednak szukał E32 w tej kwocie, E38 zabije Cię serwisem
E38 jakich wiele, niczym specjalnym nie zachęca...
w tej cenie ani e2 ani e38 nie będzie niczym ciekawym zachęcać może to stare auta ale serwis nadal jest drogi i dobre egzemplarze kosztują
Dobrze prawisz.
bumere32, jak pojedziesz sprawdzać to notuj wszystko dla potomnych :) Zdaj później relację co i jak. Pamiętaj, aby nie napalać się zbytnio. Sprawdzaj wszystko na trzeźwo, najlepiej z drugą osobą, która stonuje twoje emocje w danym momencie. Kompa jakiegoś masz, aby się wpiąć w pojazd?
Mowicie o komputerze specjalnym czy zwykly laptop z inpa lub czyms innym :)? Na co powinienem zwracać uwagę przy oglądaniu E38? Napiszcie co powinienem sprawdzic łacznie z tym co sie sprawdza przy kupnie kazdego samochodu :)
Mam na myśli laptopa z interfejsem i np. INPA. Diagnoza, kasowanie, jazda, ponowna diagnoza. Obserwacja wykresów podczas jazdy. Najlepiej jak zaczniesz oglądanie od odpalenia zimnego silnika.
Z uwagą zerknij czy wnęka silnika nie jest jakoś zmasakrowana, pokitowana itp. (czasami jak nawet ćwiartka dobrze wspawana to trudno się połapać :) Z uwagą sprawdź wnękę na koło/butlę i cały bagażnik.
Może jakiś miernik lakieru weź dla spokoju ducha (jeżeli ktoś wymienił cały element np. przedni błotnik to niewiele on da, ale da obraz jak ktoś wymieniał np. dach :).
Sprawdź dokładnie dokumenty :)
Masz VIN tego auta?
nie mam,jutro bede dzwonil to zapytam zeby podal mi na maila i sobie rozkoduje gdzies na stronce.