Silnik żeby zrobić na igłe zakładając że dół jest dobry to jakieś 1000zł zakładając też że wykonuje się to samemu ja się na tym znam i właśnie to robię i powiem jak sprawa wygląda
Na początek dobrej współpracy z moim kochanym B35 zakupiłem mu uszczelki pod wydech nakrętki miedziane sztuk 12 Płyn chłodniczy olej oraz filtr uszczekę pod głowicę uszczelkę pod zawory uszczelki pod kolektor ssący to minimalny zestaw aby wogóle zacząć te prace nie ma co oszczędzać Głowica obróbka będzie kosztować jakieś 400zł z tym że zrobione będzie wszystko co możliwe nie będę wymieniał dokładnie. Blok mam wspaniały widać jeszcze ślady hanowania z czego jestem dumny w poprzedniej E32 już ich nie było myślę że to przez Gaz przynajmniej sekwencja na zwykloku było by dużo gorzej, No i cóż w przyszłym tygodniu będzię piersza próba odpalenia silnika.
Ale w moim przypadku to dopiero początek teraz muszę dozbierać ze 2 tyś na pozostałe cześci reszty samochodu jeździć narazie będzie ale chce go dopracować żeby jeździł jak po szynach
Życzcie mi powodzenia :P
Ps. Nigdy nie wlewa się starego oleju i płynu chyba że jest się niepoczytalnym.