Nie szykowałem się specjalnie ze zdjęciami, a niestety oświetlenie w garażu pozostawia wiele do życzenia. Postaram się dorobić trochę zdjęć jutro to wrzucę :)
Wersja do druku
Nie szykowałem się specjalnie ze zdjęciami, a niestety oświetlenie w garażu pozostawia wiele do życzenia. Postaram się dorobić trochę zdjęć jutro to wrzucę :)
Witam :)
Akurat domykanie szyb i szyberdachu to nie rarytas ;) Ale nas ciekawi to domykanie drzwi :roll: Napisz co miałeś na myśli pisząc "domykanie drzwi"? ;)Cytat:
Zamieszczone przez ginspirations
Witam-czekamy na fotki ;)
Pozdrawiam :)
Hej
Być może faktycznie sformułowanie nie jest najtrafniejsze, ale tak to nazywał poprzedni właściciel i tym właśnie się sugerowałem mówiąc o wyposażeniu. Już tłumaczę o co chodzi. Pozostawiając auto (zgaszony silnik) otwarte, po opuszczeniu jego wnętrza automatycznie po jakiś 20-30 sek idzie rygiel na wszystkie drzwi, dodatkowo jeśli są otwarte szyby szyberdach etc to wszystko się również zamyka (nie chodzi mi tu o zamykanie z przycisku pilota). Sprzedający jak już mówiłem twierdził że jest to fabryczne wyposażenie i tak już było jak go kupował w 02'.Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Witaj również :)
Cześć :D
Konkretne przywitanie i konkretny okaz auta. Witamy w gronie 7er !
No i obiecane zdjęcia mojej siódemki :cool:
http://img43.imageshack.us/gal.php?g=obraz001ez.jpg
Dobrze, że wyjaśniłes informacje na temat "domykania drzwi" .. bo powiem szczerze, że byłam naprawde zdziwiona czytając początkowe posty.. ;)
Wyposażenie bogate rzeczywiście.. ja dorzuciłabym jeszcze tylko skórzane siedzenia ;) ewidentnie skóra mi tu pasuje ;)
Ogółem spoko ;) witam serdecznie ! ;)