wiec potrzebujesz sterownik w bagazniku i kable powinny isc do podlokietnika i tam powinien byc podlokietnik ze sluchawka....na poczatek. jesli wiazki nie ma w kabinie, to troche pracy cie czeka.
Pozdr.
Wersja do druku
wiec potrzebujesz sterownik w bagazniku i kable powinny isc do podlokietnika i tam powinien byc podlokietnik ze sluchawka....na poczatek. jesli wiazki nie ma w kabinie, to troche pracy cie czeka.
Pozdr.
wiązka z wtyczką jest w bagażniku
w kabinie jest nawet zestaw głosnomówiacy
wnioskuje że wiązka bedzie w tunelu środkowym w kabinie, oby...
jak by ktoś słyszał o takim tel z podłokietnikiem to dajcie znać, jestem zainteresowany kupnem. czarna skóra :)
i przy okazji kierownice wielofunkcyjna z drewnem :))))
:)
Co do Era Tandem to też o tym słyszałem i chciałem to zrobić ale często ktoś lub ja pisze sms'y co w przypadku telefoników w E38 jest niemożliwe :( Moze w nowszych - bezprzewodowych - po liftingu- juz da sie to robić, ale do tego muszę najpierw auto zmienić :D Wiec narazie mam karte sami-swoi którą zresztą zakupiłem wraz z autem :)
A doszedł juz ktoś do tego jak wbić w pamieć numery telefonów ? Cholernie skąplikowane te telefony wrr
Jedno co odkryłem ostatnio to że aby nie waliło po uszach gdy przy przekręceniu kluczyka piszczy gong włączanego telefonu to mozna go ściszyć ale w taki sposób, że podczas jakiejś dowolnej rozmowy trzeba pokrętlem "volume" ściszyć głosnik zestawu, no albo zrobić głosniej jak komuś za cicho :)
Widze, ze rozwinela sie burzliwa dyskusja na temat nieco odbiegajacy od mojego zapytania wiec pragne powtorzyc swoje zapytanie - jak mozna z aparatu telefonicznego w aucie zapisac nowe numery telefoniczne w ksiazce tel. Czy istnieja jakies ukryte funkcje telefonu? DMC2007 :roll:
Postaram się niedługo odpowiedzieć, bo mam naszczęście fona po polsku, i nawet instrukcję w naszym języku, jak tylko to rozkminie to napewno się podzielę.
a może poskanuj jeśli nie dużo tego jest. chociaż te najważniejsze stronki
OK. Czekam w takim razie na dalsze info.
super - też bym chętnie się dowiedział wiecej na temat tego teleofnu..
Bmw E38 interesuje mnie zainstalowanie zestawu do telefonu moze byc to nokia 6310i mowie tu o czyms takim ze nie bednzie sluchawki w podlokietniku tylko wkladam tam telefon i dziala to przez zestaw glosnomowiocy i mozna obslogiwac to z nawigacji (skad ten pomysl ostatnio prowadzilem prace nad e46 z nawi 16;9 i mialo taki bajerek mialo tam tesz mozliwosc podpiecia przez blutka moze ktos wie o taim zestawie HF
Serdecznie pozdrawiam i licze najakies wiesci wiele widzialem ale jeszce wiele zobacze
jezeli masz juz telefon a chcesz oryginalnego bluetooth, to troche bedzie kosztowac. jest plug and play rozwiazanie ze szwajcari, zestaw bluetooth za 200 euro do naszych beemek. zastanawiam sie wlasnie nad zakupem.Cytat:
Zamieszczone przez hasmi