@Dzuda ale my tych aut nie doczekamy bo jak już bedziemy mieli siano na niego to g11 juz sie nie bedzie nadawało do jazdy mimo ze bedą za niego chcieli jeszcze worek pieniędzy.
Wersja do druku
Pewnie tak samo mówili jak E65 wyszło, mówili jak F01 wyszło.
A F01 robią bez problemu 500 000km, jadą do polski i u nas mają 180 000km.
To może F01 nie jest porządnym autem? I takie 730d nie przejeździ tak dużo KM jak 730d w E65?
Ostatnio widziałem kilka F01 po jakiś 400 000km i trzymały się nawet, nie wiem jak dużo razy były w serwisie ani ile razy coś poważnego się działo.
Albo te sztuki 740d 2012rok 287 000km i 730d 2010rok 438 000km, które macałem są jakimiś wyjątkami ale jeszcze sprawie jeździły, w środku wyglądały ładnie bo jeżdżą same trasy w firmie, a co do awaryjności przez ich przebieg to nie znam jej.
G11 jest jeszcze za młode żeby coś mówić o awaryjności, pierwszy wypust do liftu zawsze ma bolączki wieku dziecięcego.
Panowie uważam wasza rozmowę za bezsensowna bo nie w temacie. Chcecie dyskutować i wymieniac się doświadczeniami na temat wyższości e65 nad f01 lub g11 to nowy temat proszę założyć
Miro z całym szacunkiem ale:
Po 1 Może i był strzelony w dupe ale mam oryginalny zderzak przedlift oraz klape przedlift (tyle, że bez blendy) i nie noszą śladów uszkodzeń poza jakimiś rysami. Szyba tył oryginalna.
Po 2 nie prosiłem o Twoje przemyślenia czy byś spojrzał na takie auto, splunał, czy podpalił nie interesuje mnie to.
Po 3 dzięki za sugestie. Wsiadłem do bagażnika, kolega lał wodę cieknie przez lampe. Przy wymianie klapy na przedlifta z powrotem wymienię też uszczelki lamp na nowe
A Ty co ??? U Anatola na etacie jesteś ? :RpS_w00t::pound:
@Dzikibamboch fajnie ,że tylko przez lampę cieknie i masz to ogarnięte. Jak masz graty ori z auta to ja bym wrócił do oryginału a te sprzedał i na pewno to auto będzie zacniejsze. No to tyle. Jak się uraziłeś to :sorry::thumb: