Nie, nie i jeszcze raz nie
Wersja do druku
Nie, nie i jeszcze raz nie
Jak już chcesz zmienić felgi i mieć w miarę ładny wygląd to kup 19 SŁONECZKA - felgi oklepane ale ładnie się na e38 prezentują i wyglądem nie odstraszają
pamiętaj z e38 to powoli klasyk i jak zapodasz 20 cali w chromie to nie może to ładnie wyglądać bo takie felgi zazwyczaj stosowane są w autach raz nowszych dwa mocno stuningowanych, a w normalnym "cywilnym" aucie jak je założysz zrobisz odpust :uncomfortableness:
Więc raczej wzory klasyczne, jak lubisz duże koło to maks 19 jak lubisz małe to tak jak mówili wcześniej 16 tzw turbinka
tak jak pisze Adasio albo oklepane słoneczka albo Rial daytona race w 19 calach, jeździłem na takich 2 lata później sprzedałem bo do e65 były za małe (ponizej moja eks)
http://i53.tinypic.com/2jdhoyh.jpg
I co tam Tygrys wybrałeś? :)
riale dilera sa niezle ciekawy wzorek , poki co zakupione zostaly dzis wzor 92 jak dobrze pisze oponki przod 245 40 19 6 mm a tyl 275 35 19 8mm . co najwazniejsze sa ori dez
zarysowan i zadrapan a i cena kuszaca . a to narazie fota Załącznik 6723 sciaglem juz "cudowne" brewki ori emblemat przyszedl przed wczoraj 750 iL zastapi slawny 754 il . jak bede mial czas to zrobie fote na zywo calosc jak wyglada i dzieki za zainteresowanie tematem :))
tylko martwia mnie rozmiary oponek bo przod mam puszczony -35 lub - 40 w dol a tyl chyba o lub -10 nie wiem czy nie bedzie przycierac .
a wyglada tak foto zaraz po zalozeniu Załącznik 6752