Każdy orze jak może więc imają się też ubezpieczeń. Nie widzę w tym nic niezwykłego ;)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Wersja do druku
Każdy orze jak może więc imają się też ubezpieczeń. Nie widzę w tym nic niezwykłego ;)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
A więc, może zrobię tu małą reklamę, ale mam nadzieję że się to komuś przyda.
Wykupiłem przedłużenie ubezpieczenia w AXA, i dostałem maila z promocją
Cytat:
Weź udział w programie z zyskiem.
Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym!
"Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym!
Jeżeli którykolwiek z nich zostanie naszym Klientem - dostanie zniżkę na
ubezpieczenia 50 zł na Pakiet OC lub Pakiet AC i aż 100 zł na Pełen Pakiet"
Jeśli ktoś dzwoniąc do AXA i wyliczając wysokość składki ubezpieczenia powoła się na mnie i poda moje dane i nr mojej polisy, wówczas dostanie extra zniżkę do ubezpieczenia 50pln lub 100pln na ubezpieczenie na cały czas trwania ubezpieczenia w tej firmie (przechodzi na ewentualne kolejne lata ubezpieczenia).
Więc jeśli komuś z Kolegów i koleżanek ta firma pasuje, to na PW opdam moje dane i nr polisy dla uzyskania promocyjnej zniżki.
To w Linku jest od dawna .... ;)
Wiem że jest, i w AXA też jest od dawna...Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Ale teraz zacząłem nowy rok i nr polisy nowy, a zawsze może ktoś skorzystać
Więc może zróbmy nowy temat z naszymi danymi do różnych firm ubezpieczenia, dla tych co będą zawierać nowe umowy, by było troszkę łatwiej (dla jednego 1000pln to mały wydatek, dla innego 100pln nie tylko czasem ma znaczenie)
Może tylko listę chętnych a potem PW ....bo publicznie dawać wszystkie dane ...... :?
Ale oczywiście że tak, bo nawet wyżej pisałem że dane dam na PW.Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Więc możnaby zrobić dwukolumnowo
1) {nick forum} {firma ubezpieczająca}
A jak ktoś będzie potrzebował to do odpowiedniej osoby wyśle PW lub na gg prośbę o dane do ubezpieczenia ;)
Więc jak - pasuje ?????????