Nie prezes to jeszcze nie ten czas | i wtrysk XL- X large
Wersja do druku
Nie prezes to jeszcze nie ten czas | i wtrysk XL- X large
Szczerze to nie kupiłbym takiego auta, chyba żebym miał swojego kierowce, bo ten samochód służy do przewożenia z tyły ludzi bardzo zamożnych bo z perspektywy fotela kierowcy to zwykłe e38, więc ludzie by myśleli że pracuje jako kierowca u jakiegoś bambra:smile: za tą kasę wolałbym e67 kupić
JA zdecydowanie wolał bym IXLa uwielbiam duze samochody mimo że zazwyczaj sam jeżdzę ale lubie mieć miejsce jeśli już idę na tyły ;)
Ja np, dla siebie albo dla rodziny nie kupiłbym takiej e38. Równie dobrze, można kupić sobie 10 metrową limuzynę i jeździć samemu, można? Można! Ale w takim e38 lub limo, zdecydowanie lepiej siedzieć z tyłu a za kierowcę mieć "Morgana" który na każde skinienie Cię zawiezie gdzie chcesz :D
No może i nie ale z automatu bajer lepszy :P A ja to właśnie bym miał przyjemność jazdy tym za kółkiem i to wielką:P Jestem jeszcze młody więc taka fura była by uświęcana w moich kręgach :P Bowiem reakcja na 735 iAL jest taka kiedy ludzie ją widzą i to nie poglądowe wideo a realna reakcja moich sąsiadów kiedy wyjeżdżam swoim 735iAL :D
http://www.youtube.com/watch?v=KOVgGdCT33k
To jak bym jechał IXLem to już był by masowy szał i zamieszki.
A ja bym kupił, a longa dał Żonie :D:D:D
w porównaniu z IXLem miała by kobieta autko kompaktowe ;)
Takie kombi raczej :D