koleszko zeskocz ze mnie bo widze biegasz po tym forum i farmazon siejesz,i po pierwsze ja nie wiem co to są wałki na znajomych i prosze mi tego nie przyklejać na plecy ok.Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Wersja do druku
koleszko zeskocz ze mnie bo widze biegasz po tym forum i farmazon siejesz,i po pierwsze ja nie wiem co to są wałki na znajomych i prosze mi tego nie przyklejać na plecy ok.Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
1.Koleżko gdybym chciał na tobie usiąść byś to zauważył bardzo szybko - więc mi nie mów co niby robię.
2. Bardzo bym prosił aby twoje wypowiedzi opierały się w troszkę mniejszym stopniu o "slang" więzienny bo na nikim to raczej wrażenia nie robi a za to utrudnia czytanie tekstu ze zrozumieniem .
3. Na twoje pytanie w tym dziale nadal pięknie odpowiada funkcja szukaj - już to było opisane dokładnie jaki silnik na jakiej instalacji ile pali ....
dobra zawieszam temat bo to nie ma sensu.A bajere mam taką nic na to nie poradze strzała :D
To forum jest miejscem ogólnym imają tu dostęp ludzie z różnych części świata .... fajnie by było pewnie gdyby kilka tematów było po niemiecku albo angielsku - bo tam ludzie mieszkają ??
- poprostu każdy stara się dopasować do większej grupy i dostosować do panujących zasad a nawet języka ....
- gdy idziesz na "kulturalne" przyjęcie to też gadasz slangiem ?
spokojnie panowie !!
moment momet bez takich slow!!Cytat:
Zamieszczone przez spaikowy
nie wiem czy wiesz kolego ale niedawno farmazon to ty zasiales ze swoja wersja..
jestes tu od paru dni wiec dostosuj sie do tutejszego klimatu i kultury...
faktem jest to ze przynajmniej raz na miesiac jest poruszany temat spalania lpg..wiec moderator Neuf slusznie zaproponowal abys odkopal sobie te tematy a bedziesz mial kopalnie wiedzy ;)
klikasz opcje szukaj,wpisujesz LPG i wyskakuje ci 125 wynikow..prawda ze proste
i jeszcze raz prosze grzecznie ;)
Boszszsz ... a tylko chciałem się podzielić wrażeniami z pierwszych tysiaczków 7ką. A tu taki klops :?
Pisz kolego Bukol - nie patrz na utarczki. Jesli bezie walka - to bedzie krotka.
chwal sie co i jak z wozem bo warto. Sledze temat - ladna sztuka ;)
Spoko - nie tak łatwo się zrażam :what:
Ale faktem jest, że na każdym forum samochodowym temat LPG wywołuje zazwyczaj agresję. I zazwyczaj jest to agresja ze strony zagazowanych, tak jakby mieli nieracjonalne poczucie winy. A w końcu nikt nie powinien czuć się winny, że chce jeździć tanio.
A co do LPG - ja zawsze byłem przeciwnikiem "psucia" aut zabytkowych. A współczesna "masówka" do gazu! No.
....temat zamkne, nie ma sensu go ciagnac dalej.