W I T A M
ładne autko ale niestety ja jestem starej daty i limuzyna musi mieć skóre - innej bym nie kupił chocby miała mega welur
naszczęście da sie fikołki w skórze dołożyć - nie jeden na 7er to już przerabiał
Wersja do druku
W I T A M
ładne autko ale niestety ja jestem starej daty i limuzyna musi mieć skóre - innej bym nie kupił chocby miała mega welur
naszczęście da sie fikołki w skórze dołożyć - nie jeden na 7er to już przerabiał
Do limuzyny to temu autu daleko. To poprostu stare bmw do jazdy na codzien.
Witam,faktycznie E38 może się spodobać,skóra sprawa indywidualna.
siemasz Kuba!! piekny wozek zycze powodzenia z modyfikacjami
skora z wygladu jest ok, jednak nie ma co sie oszukiwac welur jest o wiele przyjemniejszy, ostatnio jezdzilem wuja e46 z welurem i trzeba przyznac ze jest o wiele lepsze niz skora nie ma co sie oszukiwac chlopaki :) jedyny minus to taki ze wiadomo, skora to skora - wyglada lepiej i tylko tyle...
pzdr
auto którym jeździ teraz każdy syn małego hurtownika smalcu, które da się kupić w cenie około 10 tyś zł limuzyna nie jest. Limuzyna to np Bentley, Jaguar, Hispano Suiza. 7er to poprostu fajny i wygodny samochód. Ale nie popadajmy w skrajności i nie robmy z tego limuzyny, dorabiając teorie o "fantastycznosci i prestiżu" tego samochodu.