Oczywiście lewego ekranu na całości nie można mieć ;)
Wersja do druku
Oczywiście lewego ekranu na całości nie można mieć ;)
Widzę że filmy da się zrobić na cały ekran
http://www.youtube.com/watch?v=AtAH8H3eXcg
Do tv to co innego
możliwe że pełny ekran działa przy DVD ...tylko i jedynie!!! Ja nie mam więc nic nie pomogę.
Choć na innych filmikach widać że to jakaś "niestandardowa" grzebanina.
„Kajciu” z tymi „urojeniami” to się chyba zapędziłeś w wypowiedzi…
Wszystkie funkcje idrive miałem w full screenie, nawigacje tez - była 50% bardziej czytelna, dlatego mój post.
Poszukałem dzisiaj na zachodnich forach, postów z takim samym wyjątkiem jest pełno, ludzie opisują dokładnie taki sam przypadek jak u mnie. Mieli w pełnym oknie po włączeniu okna pomocniczego…klapa nie da się wrócić… Na innych forach rozwiązania tez nie znaleźli :(
A ma ktoś zdjęcie menu na cały ekran?
Czy to taka "fatamorgana" ..ktoś miał i już nie ma?
Osobiście wierze że da sie powiększyć ekran do całoekranowej wielkości z prostego powodu - da się ustawić ekran CAŁY na czarno,np w nocy gdy nie chcemy by nas oslepiał, da się TV ogladać całoekranowo, więc musi dać się też rozciagnąć do pełnoekranowej wielkości ale jak to zrobić to niestety nie mam pojęcia
U mnie na całości jedynie mogę ustawić Night Vision, inne nie.
Obraz jest pelny przy uzyciu interfejsu firmy ktorej adres podany jest pod filmem.
Jak sie da ? Opisz to i zrob najlepiej foto ze swojego pojazdu.
@Szatann
ja nie twierdze ze twoj monitor nie pokazywal obrazu np. navi na caly wyswietlacz, ja napisalem ze nie ma mozliwosci powrotu do tej opcji, banyjmniej nikt jej na dzien dzisiejszy na niemieckim forum 7 nie opisal (u nas takze nie).