Wyswietlacz centralny - obsluga

Wątek: Wyswietlacz centralny - obsluga

1. Awatar szatann

szatann powiedział/a:

Wyswietlacz centralny - obsluga

Panowie, jestem nowym posiadaczem e65.
    Jak na centralnym wyświetlaczu wyłączyć podział na mniejsze prawe okno i większe lewe. Dzisiaj włączyłem podział jednak nigdzie nie mogę go wyłączyć. Trywialna sprawa dla posiadaczy e65/66 ale może mnie i komuś się jeszcze przyda:)

2. Awatar Bezi

Bezi powiedział/a:
    Podaj @ na PW..wyślę Ci instrukcję obsługi w PL.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

3. Awatar szatann

szatann powiedział/a:
    Instrukcje w PL mam, ale tematu tam nie znalazłem. Może po prostu swoimi słowami, w którym menu gdzie/co wyłączyć:)

4. Awatar euro_tuned

euro_tuned powiedział/a:
    Może chodzi o ustawienie w BC opcji "split" ? Idziesz joyem w prawy górny róg i tam to jest.

5. Awatar szatann

szatann powiedział/a:
    tak w BC można wybrać żeby te informacje pokazywać w tym mniejszym okienku wsparcia (tak określono to okno w instrukcji) ALE JAK TO OKNO WYŁĄCZYĆ :) HELP :)

6. bmw powiedział/a:
    samego okna nie da sie chyba wylaczyc. wejdz w jakas opcje menu i powinienies miec tam taki prostokacik narysowany (typu wąż zjadajacy wlasny ogon) - jak go wlaczysz to dana opcja wyswietli sie na tej czesci okna wsparcia, a jak nacisniesz jeszcze raz to z niej zniknie. ekran nie ulegnie rozciagnieciu, tylko na oknie wsparcia nie beda po prostu wyswietlane zadne informacje oprocz tla.
    mowisz ze masz instrukcje to na stronie 20 masz opisane okno wsparcia. idrive na ukos w menu "help" i tam wlaczyc/wylaczyc "brief info" -chyba

7. Awatar Roobs

Roobs powiedział/a:
    zapewne chciałbyś aby na całej szerokości wyświetlacza oglądać TV :D ???

8. Awatar szatann

szatann powiedział/a:
    Tak rozumiem zasade dzialania okienka pomocniczego, w tamtym tygodniu zostalem wlascicielem e65 i po kupieniu mialem glowne menu na calym ekranie na 100%, teraz po wlaczeniu jednorazowym okienka pomocy juz go nie jestem w stanie wylaczyc :(
    Na calym ekranie nawigacja czy menu startowe idrive wyglada duzo ladniej i przejrzyściej ....
    Panowie no musi sie dac skoro tak mialem ....

9. Awatar Bezi

Bezi powiedział/a:
    A co masz na ekranie jak masz np BC?
    Zrób zdjęcie.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

10. Awatar Jakub

Jakub powiedział/a:
    U mnie wyświetlacz też jest podzielony na 2. Małe okno z prawej i duże z lewej. Ogólnie zawsze mam audio na dużym a na małym navi a idzie dać na cały ekran?

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)