Aaaaaa widziisz Mariusz :]
dlatego musisz mi ten drążek sprzedać :] :] :]
ps oferta wciąż aktualna eheh
Wersja do druku
Aaaaaa widziisz Mariusz :]
dlatego musisz mi ten drążek sprzedać :] :] :]
ps oferta wciąż aktualna eheh
sennapowieka pamiętam o Tobie nie martw się... a jeśli kiedykolwiek bym go sprzedawał to jesteś pierwszy na liście kupujących :D
przepraszam wszystkie osoby narodowosci romskiej ktore sa tutaj zalogowane - przyznaje ze moj tekst o cyganach byl niestosowny. po prostu tak mi sie skojarzylo.
temat jest o aucie wiec zamiast robic na mnie ataki to prosze piszcie co myslicie o aucie a nie od razu mnie atakujecie tylko dlatego ze to auto waszego kolegi. kazdy tutaj pytajac was o porade i ryzykujac wydanie swoich pieniedzy liczy na normalne chlodne spojrzenie, a nie na "wasze kolesiostwo". napisalem ze moze auto jest dobre i moze dobrze jedzie - ja tego nie wiem. jesli cos wiecie o aucie to po prostu napiszcie, a nie robcie z forum towarzystwa wzajemnego lizania d...
co sie tyczy tematu auta z linku to:
pisalem ze drazek biegow jest MOZE zmieniany, a nie ze JEST zmieniony. wszystkiego nie wiem, oceniam na podstawie niewyraznych zdjec. na szczescie "znachorzy" forumowi ktorzy maja z tego polewke wiedza juz wszystko co na swiecie wyszlo.
czytajac wszystkie wasze posty to sami widzicie ze nikt z was nie wniosl nic dobrego o tym aucie, tylko mnie besztacie.
co sie tyczy auta z linku to dodam ze wlasciel napisal o retroficie. retrofit to wymiana zużytych części lub starych komponentów przy jednoczsnym utrzymaniu autentycznej instalacji i konfiguracji urzadzeń - tak wiec od razu widac ze to jakis skladak i pewnie niezle ma kilometrow natrzepane jak trzeba bylo az siedzenia wymieniac. moze nawet bity w tyl bo klapa tez zmieniana na hydrauliczna. dodam ze szyby zmieniane - moze byl tak rozbity ze trzeba bylo wsadzic inne. wasze pieniadze - wasze ryzyko.
jesli chodzi o zakup tego auta to ja jestem na NIE. wy mozecie miec inne zdanie i prosze mozecie je napisac.
Kolego bmw nie chciało mi się ale jednak Ci odpiszę.... ehhh....
Wyjdź wreszcie od lekarza i zapraszam do obejrzenia auta na żywo...
Siedzeń nie trzeba było wymieniać.... mam stare w garażu i dodaje je do auta gratis... poprostu to nie były komforty.
Klapa sama w sobie jest ORYGINALNA... poprostu hydraulika jest założona... nawet nie zadałeś sobie tyle trudu żeby przeczytać temat gdzie opisywaliśmy z kolegami jak to się robi....
Szyby.... i znowu.... stare daję gratis.... ale były zwykłe a nie atermiczne....
Więcej mi się już nie chce Ci odpowiadać. Widać, że wszystko co było zmienione jest w garażu i dostanie to nowy właściciel.... to chyba o czymś świadczy.
Dobrze, że przewidziałem kogoś takiego jak TY i to wszystko zostawiłem, bo wiedziałem, że będą takie "pomysły" przy sprzedaży.... :D
Nie jestem pewny na 100% ale takie gałki wychodziły też w e38 z dodatkowym pakietem chromline wewnątrz, w kpl powinny być też chromowane obwódki przycisków koło popielniczki i podłokietniku drewniane lampki i rączki podsufitki z obwódką chromu. Więc gałkę ktoś kiedyś wymieniał tak jak i kierownicę, gdyby byla od nowości była by w tym samym kolorze co drewno w aucie. Oczywście nie znaczy to że atuo jest powypadkowe bo przecież mogę śmialo napisać że w 80% procentach samochodów na forum ktoś coś zmieniał i doposażał swoje auto, co jest tylko i wyłącznie zaletą a nie wadą, po takich rzeczach nie okraśla się czy auto jest bezwypadkowe czy nie, to nie trabant który z fabryki wyjeżdzał w jednym wyposażeniu.
Nikt nikomu tutaj niczego nie liże. Po prostu mamy większe doświadczenie w ocenie tych aut niż Ty. Mam wrażenie że tylko czytasz forum i z praktyką w temacie E38 nie masz nic wspólnego. Mogę nawet się założyć, że auta takiego nie posiadasz i nawet nie widziałeś na oczy co najmniej kilku sztuk by móc je w jakikolwiek sposób porównać. Bywały już tematy, w których auto jakiegoś forumowicza było przez nas oceniane krytycznie i dziwię się dlaczego o tym nie wiesz skoro pozjadałeś już wszystkie rozumy tego świata...
Żeby wyprostować kolejną sprawę - retrofit to pofabryczne uzupełnianie wyposażenia auta w opcje dostępne dla niego w momencie produkcji. Czyli jak ktoś miał welur i zamarzy mu się skóra to wkłada skórę. Jak zamarzy mu się hydrauliczna klapa to taką sobie montuje. A jak podoba mu się drewniano-skórzana dźwignia zmiany biegów to sobie taką montuje...
Kup swoje i nam pokaż. Też chętnie je ocenimy. I bądź pewny, że ocena będzie równie prawdziwa jak nasze i równie surowa jak Twoje wcześniejsze wypowiedzi ;)
pozatytm na progach nie ma listw z napisem indywidual .
Idąc twoim tokiem rozumowania to najlepiej kupić auto i nic w nim nie robić tylko zapie***** aż stanie. 7er czy to e32 czy to e38 czy jakiekolwiek inne to nie jest jakiś matiz czy nissan że nie można już dołozyć dodatkoewgo wyposażenia bo w standardzie było w każdym.
Nie wiem jaki masz samochód ale widać że fanem motoryzacji to nie jesteś....
pozwolę sobie napisać w tym wątku ponieważ byłem baaaaardzo zainteresowany kupnem auta kolegi Mariusza,wręcz zdecydowany.
auto chyba jako jedyny z was oglądałem na żywo.....
technicznie nie ma się do czego przyczepić ....nic nie stuka puka itd nic się nie poci.
blacharsko no niestety są pordzewiałe nadkola (rocznik 96 ....ma prawo) i progi malowane jakby pędzlem w niektórych miejscach (niewidocznych z zewnątrz) :D
auto nie jest idealne,ale jest godne polecenia.
nie kupiłem ponieważ - znalazłem polifta z V8 pod maską z bogatą opcją (w moim wątku powitalnym opisane auto)
nie było żadnego powodu typu "bo coś mi się nie podobało" ;)
Ja osobiście mogę auto polecić.
koledze Mariuszowi życzę aby auto trafiło w "godne" ręce :)
Pozdrawiam