obalamy mity.
Wersja do druku
Czuwam nad dyskusja :) Żeby Wam drodzy forumowicze jakieś głupoty nie przyszła chęć wypisywać bo... :D
Jeśli jest prawdziwym fanem bmw to z pewnością nie wymieni na opla...
Za dużo naoglądałeś się pogromców mitów.
Nie mam nic do ciebie osobiście ale.... kto to mówi....
Ja się nie spinam...e32 jak e32... jak dla mnie trzeba by było w nią włożyć trochę kasy i jeszcze więcej czasu żeby spełniała moje wymagania,ale ogólnie nie jest źle.
Temat jak temat,po to ten dział jest założony i można w nim podyskutować o samochodzie z allegro. Moim zdaniem te 230KM to są wyciągnięte z bajki!Nie byłem nigdy na hamowni ani nie widziałem wydruku z silnika m30,jednak na co dzień mam do czynienia z m30b35 i sądzę że tych fabrycznych 211KM już nie ma-taka prawda(przebieg itd)ytyle KM miała jak była nowa a z czasem i przebiegiem ich ilość się zmniejsza...
Co nie którzy wiedzą że mam też e34 b35 odchudzoną na maxa do latania bokami i tam czuć te ponad 200KM (ale auto waży duuużo mniej niz seryjne e34)
Wracając do tematu....KaczyDj,mówisz że masz inne wydatki niż samochód...powiedz mi jakie?Jesteś młodym gościem który nie ma na utrzymaniu żony,dzieci,domu...Jak miałem 18lat to jedyne wydatki jakie miałem to paliwo i imprezy :707: Jeśli tak przeżywasz swoje auto to szczerze mówiąc felgi to nie taka "pierdoła" jak napisałeś bo to 60% wyglądu samochodu.
P.S - jeśli masz supermoto to mogę do ciebie podlecieć zxr-em i pośmigamy razem bo u mnie nikt kompletnie motorami się nie przejmuję i ganiam sam :/ Nawet teraz trochę "dawałem" i wyciągnąłem.... 300zl i 8 ptk :686:
Nie zawsze tak jest że moc się zmniejszy. Jeżeli kompresja jest prawidłowa zawory prawidłowo wyregulowane Silnik cały czas będzie utrzymywał swoją moc. Jeżeli są pobory oleju to wiadomo że i kompresja już będzie gorsza a z tym mniejsza moc.
Jestem młodym gościem ale chodze do szkoły nie mam roboty poza sezonową i nie sram kasą. Niedawno wymieniłem podpore wału i to był ważny wydatek a jak bym wypłacił kase na felgi to bym się mógł popatrzeć tylko na 32 że ładnie na nich wygląda a nie jeździł bo nie wiem za co bym zalał albo dokonał jakieś ewentualnej naprawy. Nie chce z tobą śmigać bo Cię nie lubie drażnisz sie z kimś a potem chcesz z nim śmigać i później dziwisz sie że sam jeździsz.
Hej Ci najeżdzający na początku byłem zaniepokojony i było mi przykro.
Ale teraz myślę że niezłe jaja są z tego więc nic innego tylko Dla was.
http://www.nowamatkapolka.pl/photo/tinyMce/aplauz.JPG
Heh ja cie drażnie? Po prostu stwierdzam fakt !! Podpora wału to wydatek? weź mnie nie rozśmieszaj...!!dziennie na piwo wydaje więcej :sarcastic:
Co do motorów to nie jeżdżę sam bo nikt nie chce ze mną jeździć a dlatego że nikt nie może mi dotrzymać taktu!
P.S- a takie teksty jak piszesz do mnie na gg, czyli cyt."nie wiem ide sie wysrać ty i tak nie piszesz." to schowaj sobie do kieszeni :707:
[nic tu nie było.]