Aldik ,napewno wrzucę jakieś fotki, teraz mnie nie ma akurat na miejscu. Będę w środę to mogę cyknac fotkę. Narazie trzeba wypruc połamane plastiki , błotniki odkręcić , maskę. Takie tam ogarnianie z grubsza.
Wersja do druku
Aldik ,napewno wrzucę jakieś fotki, teraz mnie nie ma akurat na miejscu. Będę w środę to mogę cyknac fotkę. Narazie trzeba wypruc połamane plastiki , błotniki odkręcić , maskę. Takie tam ogarnianie z grubsza.
Ból dupy mówisz?
Ale o co powiedz mi? O to że tak tanio kupiłeś? Czy może że wg ciebie taki kozak jesteś?
Ja więcej na lampy wydam niż ty na całe auto tak że ból dupy to źle określenie ja bym to określił miałem śmiechu ,rechotu albo ubawu no ewentualnie śmiechu politowania.
No i oby się sprawowała igiełka :angel: za 13 wezmę ja na graty od ciebie tylko ja ma dobry wypas i jak ją zrobisz
Ha ha ha. @Adasio ja więcej na opony wydaje na M5 niż ty na serwis swojego Longa razem z paliwem wzięte już.
To możliwe ;)
Będzie następna igła gdzie więcej nie działa jak działa bo żeby to zrobić jak należy to tanio nie będzie. Pewnie zrobimy po taniosci i do Żyda za pół roku
Pewnie. 20kg cementu już zakupione z Castoramy.
No pewnie tak skoro twierdzisz że ta maskę da się uratować
I ja przyłączam się do pytania, co to jest ten "trójkąt elektryczny"?
I w jaki sposób on Ci pomógł?
No przecież pytasz co to trójkąt elektryczny to Ci odpowiadam. O co chodzi ? :)
Ps. Gościu jeszcze opuścił mi dwie stowki na lawete, interes życia z tym F01. Teraz tylko równo poskładać.
Panowie a propo zamienników blotnikow będą one pasować tak jak ori czy raczej nie i będzie odstawac? Czy lepiej kupić używki i maznac w kolor ?
Nie ,no naprawdę jebnę ze smiechu,,,ale mam ubaw w tym temacie.:bump2::bump2::bump2:
Zobaczcie dziś chyba jakieś kumulacje w tym toto lotku. Nasz kolega chyba przeplacil za swoją
https://allegro.pl/ogloszenie/bmw-7-...-pl-8241835562
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja to myślę że właściciel to jeszcze ci dopłaci za to auto że 40 koła odda córkę żonę i teściowa do łojenia a na koniec napije się z tobą wódki
A smok był zielony i miał na imię Bogdan
Ps
Brawo Ariel zjebales mu koncepcje pięknie przepłacił o połowę :topsy_turvy:
Fajnie że nie czytałem dłuższą chwilę. 3-4 strony tego tematu rano w pracy od razu poprawiły mi humor :)
Niestety, mówienie, że za 20K, wyjdzie całość na gotowo, to mrzonka... Siedziałem trochę w rozbitkach kiedyś, pracowałem swego czasu przez parę miesięcy w warsztacie blacharkim i wiem, że to niemożliwe, naprawić to za 8K. A gdzie rejestracje, opłaty itd... Chcąc zrobić to dobrze, żeby nic nie brakowało, żeby nie poszło 2 kilo opasek trytytek, to się za tyle nie da.
Mexel widzę ze z facebooku przerzuciłeś się na forum 7 er? Tam tez się chwaliłeś m6 oponami , biznesami jakie zrobiłeś ile zarobiłeś Działałeś pod przykrywka Norbert Jaros , jeszcze bezczelnie wrzucałeś zdjęcie M6 stojąca na wyspach brytyjskich. Z fejsa zostałeś pogoniony bo jak się okazało byleś oszustem na szybko z grupy wyciągnięte fotka , po tym poszło lawinowo jaki to z Ciebie prawilniak
http://i64.tinypic.com/1zldgfq.jpg
Mądrujesz się jaki to z Ciebie kozak spec a kur... nie dawno pytałeś czy skrzynia biegów od innej e65 będzie pasować do Ciebie.
Jestem w 100% przekonany ze jesteś ta samą osoba identyczny ton odpowiedzi i styl pisania
Tam działałeś jako przykrywka tutaj to samo a jesteś zwykła Pała
Widzę, że temperatura na dworze przenosi się również na forum, więc chwilowo zamykam temat.
Maxel, sam napisałeś, że w środę porobisz zdjęcia i tutaj wrzucisz. Jeśli do czwartku się nie odezwiesz do mnie żebym otworzył temat, bo chcesz wrzucić zdjęcia to lecisz z forum. Zdjęcie ma przedstawiać otwartą maskę tego rozbitego auta z kartką z napisem 7er.pl. Po uszkodzeniach będzie widać czy to ten sam egzemplarz.
Jeśli Maxel wrzuci to zdjęcie, to mam nadzieję, że będziecie mieli jaja, żeby go przeprosić.
:closed_2:
Maxel, czekamy na fotki
No i gdzie te foty?
Czyżby igła jednak nie odpaliła ?
Panowie , auto wziete zostalo na podnośnik i jak się okazało było gdzieś zalane, ogólnie problem z elektryka jest ale auto jakos jeździ. Auto pogonilem do handlarza, zabrał na lawecie. Niestety ta historia kończy się smutno bo myślałem że będę szczęśliwym posiadaczem F za parę groszy , chciałem dobrze ale wyszło jak wyszło. Przyznaję rację nie da się kupić serii F za parę groszy ...
No dobrze, ale zdjęcia na dowód nie zrobiłeś. Teraz historię opowiadasz dobrą na wykręcenie się. Nie uwiarygodniłeś nic. Zadania od moderatora nie spełniłeś. Wiec pewnie się pożegnamy.
Z policji jesteś żeby dowody zbierać?
Co do problemu z skrzynia , to był błąd słabego napięcia Aku.
Ha ha ha ha
Jak dla mnie to jesteś .... I tyle w temacie
1/3 auta chciał chłopak odbudować i nie brał pod uwagę że może być tam jakiś problem z elektryką. A jak się okazało że jest to go ta sytuacja przerosła. Zamknijcie już ten temat z cyklu Baśnie 1001 nocy bo zaraz się dowiemy że auto poszło do handlarza za 30 k PLN. Pozdrawiam twardo stąpajacych po ziemi.
Za 10 tysięcy poszło. W sumie za wiele nie straciłem.
Przecież od razu było wiadomo, że ten Pan kłamie.
Takie auto nie jest do uruchomienia na placu...
Wszystko leżało na pasku osprzętu, silnik na pewno zerwany z lapy.
Kto jeszcze wierzy Maxelowi?
Jak dużo widziałem tak zalatuje mi to wielką ściemą. Nie udowodniłeś w żaden sposób, fakt, że nie musiałeś, ale fakt tez że nikt z Nas teraz nie musi brać Cię na poważnie a i moderator powinien dotrzymać słowa. Niech kiedyś ktoś zapomni o tym jaki jesteś i coś Ci powierzy, zaufa w jakieś waznej sprawie. Tego typu osoby trzeba eliminować ze środowiska .
Pójdę zrobię ci zdjęcie z e65 chcesz ?
mam firmę na głowie , nie mam czasu na lazenie wokół auta z aparatem w łapie.
Irku
czyń Swoja powinność :)
Jeszcze kolega może zrobić dla nas jedna dobrą rzecz. Niech wrzuci nam vin tego auta abyśmy go czasem kiedyś nie kupili jak go ktoś wyklepie.