Możesz mi trochę naświetlić sprawę ? Ostatnio mam mało czasu na śledzenie forum a czytam już któryś raz o tym słynnym E60 i nie wiem o co kaman.....
Wersja do druku
Sebek co jak co ale Ciebie starego wyjadacza "obecnego stanu rzeczy" nie powinno zaskoczyć , że są pewne sezony w mediach.
Były już:
- agresywne rasy psów co to 2 razy w tygodniu jakieś dziecko zostało pogryzione;
- dopalacze i młodzież co kilka razy w dniu zostaje przyjętych na izbę z ciężkim zatruciem;
- kibice co tłuska nie lubią i obrazaja go , demoluja stadiony etc. organizuja ustawki ;
- matki mordujace swoje dzieci ;
i co niby nagle to się skończyło ? nie panowie o tym się nie mówi bo teraz mamy modny sezon na agresywnych kierowców BMW ... kierowcy innych aut to rzepy, które nawet mandatów nie dostają ...
Media to w dzisiejszych czasach ... a szkoda gadać !
Dzuda tutaj masz filmik: http://www.youtube.com/watch?v=EOD2NaBlDwA
ale to tylko e60 :) " nizsza liga " kierowcy 7 jezdza kulturalnie brak nagran o tym swiadczy lub ludzie poprostu boja sie nagrywac 7 haha :)
No i namierzony ;]
http://www.adrenalinemotorsport.pl/a...ez-internautow
zgadzam się z Tobą w 100% ... mnie ciekawi czy poszkodowany w zajściu otrzyma mandat za wymuszenie pierwszeństwa i nurtuje mnie słowo " przepraszam" które wymawia na koniec akcji.
Nie bronie gościa w X5, ale gdy faktycznie prawie doszło do kolizji rozumiem jego wkur.... poza tym gadka typu - "moje dzieci, zostaw moje dzieci" jest mega słaba w takiej chwili.
Nie chce mi się wierzyć żeby aż taką agresję wywołało samo wymuszenie pierwszeństwa, to jest tylko fragment filmu, który autor udostępnił, co było wcześniej?? Zachowanie barana w BMW jest chore i powinien zostać możliwie wysoko ukarany. Auto marki BMW dokładnie tak samo wszystkich podnieca jak pies rasy stafford. Niestety z moich obserwacji wynika, że jest wspólny mianownik większości właścicieli tych dwóch - większa agresja i chęć pokazania, co ja to tam nie mam, kozactwo i buractwo, które żyje w obrębie serii 3 i 5, a teraz nawet X ( nie chcę urazić normalnych użytkowników). Nie widziałem nigdy faceta szalejącego serią 7, latającego z młotkiem po ulicy itd. Takich filmów będzie z początkiem dużo, potem pewnie się to uspokoi, jak część kretynów zda sobie sprawę z faktu, że każdy może teraz mieć rejestrator.
widziałem wypowiedź na tvn turbo właśnie. Wynika z tego ze "poszkodowany " zajęchał drogę X5 i następnie machnął ręka co zostało odebrane jako środkowy palec lub było bo tego nie wiemy. Po za tym dodam od siebie ze koleś jechał środkowym pasem a nie prawym wolnym co mnie też wnerwia. Kumulacja postępowania doprowadziła do furi kolesia z bmw . Nie powinien był nikogo bić ale coraz bardziej go rozumiem.
Sam się zgłosił. Chyba nie spodziewał się takiej nagonki ;)
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...,15118500.html
Nie tylko kierowcy BMW są tacy http://www.youtube.com/watch?v=HR4zowS63zU
Ale tutaj ten co pobił był winny, nie chciał go w puścić i ciągle jechał lewym..
Ale kogo nazywacie cwaniakiem ?:>
Dla mnie cwaniakiem jest gość w czarnej furze. Od razu zaznaczę, żeby nie było, nie wiemy, co działo się wcześniej, z tego co widze, to sam prosił się o łomot. Jazda na zderzaku, gangsterskie zajechanie drogi. Obydwa samochody jadą dość szybko, więc jeden drugiego raczej nie blokował, a jeśli już, to czarny mógł go wyprzedzić i pojechać dalej, a nie wymierzać samemu sprawiedliwość :)
ponoć sam się zgłosił na Policję http://www.autokrata.pl/artykul/Drab...e-wideo_a18526
poza tym do czego to doszło, że Policja nie może znaleźć winnego, tylko on sam musi do nich przyjść :P
Dostał 21 pkt i zarzut prokuratorski za pobicie. Było w dzisiejszym wydaniu Panoramy pod tytułem "BMW - Będziesz Miał Wyrok"...
Ale tego nie wytłumaczysz głupiemu narodowi :mmph: Polacy mają głupie myślenie i tyle. Według nich trzeba kupić VW albo Audi w 1,9tdi i to jest idealny samochód a potem głupek zazdrości innemu niestety. Mi jak ktoś dopija na temat BMW zawsze odpowiadam "zazdrość" i nie ciągnę dalej tej konwersacji.
Co do tego wariata z X5 to tak jak niektórzy piszą czy przeprosiny nie były przypadkiem środkowym palcem. Oczywiście nikogo nie bronie.
"Samochdy marki BMW powodują najwięcej wypadków?"
Od kiedy to auta same bez kierowców są na tyle niebezpieczne ,że powodują wypadki ????
:faint:
Kolego, niestety musisz się liczyć z faktem, iż ktoś może mieć podobną na naboje 9mm para i wtedy już tak łatwo nie będzie... Bo może to być ktoś kto ci tą dziewiątką odda albo policjant a wtedy zapamiętasz ten dzień do końca życia. Ponadto używając tej wiatrówki przeciwko innej osobie możesz narazić się na odpowiedzialność karną tak jakbyś miał w ręku broń palną.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...h__WIDEO_.html dziki zachód normalnie
"Zareagował na to tylko jeden z przechodniów, który podszedł do agresora."
Faktycznie reakcja zajebista .Ciekawe czy czekał ,żeby po oprawcy jeszcze na jego konto radio zrobić ...
:biggrin-new:
No własnie tez mi sie wydaje ze to e60 ?!
Kolego, ja tą broń kupiłem do samoobrony, czyli na nikogo nie będę się rzucał, ani strzelał bez powodu. Kupiłem ją z racji tego, iż nie mogę się wdawać w bójki i innego tego typu rzeczy ponieważ mam drogie aparaty słuchowe.
To, że ktoś wyciągnie podobną lub inną broń tego typu co ja to szanse są tak bliskie zeru, że nie ma co nawet o tym się rozpisywać. Ta wiatrówka ma na celu odstraszenie i/lub dać komuś po nogach (a boli jak cholera) i do celów rekreacyjnych. Nie wyciągam jej ani nie noszę na widoku i nie chwalę się nią. Im mniej osób wie tym lepiej.
3 dni temu wracałem z Tesco do domu, było dosyć późno i ciemno na tej uliczce. Policja mnie zatrzymała do kontroli (czy piję alkohol i czy posiadam narkotyki jakieś). Miałem przy sobie wiatrówkę i od razu ostrzegłem Szanownych Panów Policjantów, że mam przy sobie broń gazową. Nawet nie wyciągali swojej broni tylko prosili mnie o wyciągnięcie wszystkiego i oglądali sobie ją. Poprosili o bezpieczne jej używanie i do widzenia.
A co od odpowiedzialności karnej o użyciu broni to proponuję poczytać co i za co grozi zwykłemu człowiekowi ;)
Pozdrawiam.