Zdrowy wydech końcowy z używki potrzebujesz i tyle.
Wersja do druku
Zdrowy wydech końcowy z używki potrzebujesz i tyle.
To są przelotowe puszki ale nie z allegro tylko produkt gościa u którego robię wydech od 10 lat tak więc ciężko mi porównać do tego z allegro. Miałem wycięte katy i wstawione puste rury na sztukę, mocno skorodowane i ogólnie ktoś to zrobił na odwal, przez to końcowy tłumik zbierał cały "ciężar" układu i było głośno i mało przyjemnie. Teraz jest znacznie ciszej, jeździ tak jak powinno, jednak końcowy i tak muszę wymienić bo po takim czasie po prostu się wypalił. Nie zakładaj przelotowego na tył bo to nic nie da, wręcz może być głośniej. Kup zamiennik albo dobrą używkę.
Załącznik 5249
Nie wiem jak u Was, ale na Śląsku nie dość, że śnieg, mróz i klekot jajek, to jeszcze Star Wars atakuje! Kiedy to się skończy? :mad:
grubo tam śniegu na niej :)
:D
śnieg to tam pikuś, od poniedziałku po opadach deszczu ze śniegiem jest 2 cm lodu na aucie. jak przyjdzie wiosna to odpadnie razem z rdzą :D
teraz widzę podrożały :) ale nie kupuj od tego kolesia z aukcji...daremny jest i nie wie co sprzedaje,nie wie co zrobić z uszkodzonym towarem a na zwrot kasy za uszkodzony pokrowiec ( taki oddychający do garażu ) czekałem 2 miechy prawie.....http://moto.allegro.pl/pokrowiec-na-...952992603.html ale ten rodzaj pokrowca i ten wymiar,jest naprawdę ok
Ok dzięki za info, obadam temat, co i jak, bo faktycznie przydatny patent :)
Z nowości:
zrobiony końcowy wydech i z tym już mam na jakiś czas spokój
Załącznik 5291
dzięki uprzejmości ELVISA w miejscu radia w końcu mam radio :D :D :D
Załącznik 5292
Poza tym to umyłem auto i było czyste przez całą godzinę :D
Załącznik 5293
Moje końcóweczki za 20zł jeszcze są w użyciu :D
Ej zawoli ale to radio jest wstrętne :D może i było jakieś prestiżowe 15 lat temu ale te dwa krańcowe pokrętła mnie przerażają.
To czym robiłeś foty środka ma chyba żułtaczkę :D
No ładnie się prezentuje nadal po umyciu ale tylnego nadkola pasażera nie bierze? Ja jak ją miałem to miała brzydkie ranty nadkoli i przy zderzaku Trzeba by to wyspawać bo brzydko wygląda a blacha tam mimo to ogólnie jest bardzo dobra mi się wydaje. Pod progami plastikowymi i zderzakiem tylnim to było wszystko jak nowe.
Końcówki kazałem przespawać, spoko z nimi wygląda.
Co do radia, to mnie się akurat podoba i klimatem też bardziej pasuje, a gra ogień z dupy.
Rdza jest, ale gdzie jest, to ja już nie wiem.
Specjalnie jej nie szukam, to nie muzeum ;)
to co sie rozwaliło w końcowym? On miał dopiero 2-3 lata bo nie wiem kiedy juz ją sprzedałem ale wymieniałem przed sprzedażą co prawda na zamiennik, dziwnie lekki zamiennik za 280:D
A masz zamian wyspawać blacharkę tak gdzie trzeba czy nie przejmujesz się tym?
wybór radia myśle że akurat bardzo dobry, możnaby się jedynie pokusić o przerobienie barwy podświetlenia na kolor BMW.
Środek ktoś wyciął i zostawił rzeźnie i dzięki temu wypaliło końcowy. Teraz już wszystko jest gra OK. Co do blachy to nie wiem co będę robić, na pewno muszę zająć się stroną od kierowcy w okolicy bagażnika, bo ktoś to kiedyś olał i teraz wychodzi jedna długa ryża dziura. Dalej nie wiem. Auto ma jeździć, potem wyglądać.
to wstawiałeś środkowy? Ja wyciąłem środkowy myślę że go rozwaliło bo był słabej jakości.
Nino ,DM szuka dla Ciebie głośników , bo teraz masz wersję OSP :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
P.S.
to radio nie jest bardzo stare.... toż to becker traffic pro.... bardzo fajne radio na którym mozna zbudować przyzwoity system CA.... będziesz coś działał w tym kierunku?
szukaj np AMA jak chcesz głośniki z epoki. mam piec z epoki jak byś chciał jest to bardzo mocna dwukanałówka ponad 100W RMS na kanale w pomiarach w bardzo dobrym stanie. jest to concord CA100.2. w linku jest jego słabszy brak wyglądają tak samo tylko 100.2 jest dłuższa i oczywiście mocniejsza.
http://amp-performance.de/221-Concord-CA75-2.html
http://www.youtube.com/watch?v=ntZek...ature=youtu.be Pozdrawiam wszystkich z napędem na tył... :help:
to jest cała frajda a nie SOS.......
Wprawy Ci brakuje ;] Trza było najpierw pas zmienić, a potem gazu dodać dopiero. Mi się jeździ zimą lepiej BMW, jak Audi A4 FWD. Pewniej i bezpieczniej.
przedni napęd jest dla dziewczynek..... jak przedni napęd był by lepszy chodzili byśmy na rekach.... tył i tylko tył bez żadnej elektroniki daje frajdę z jazdy. Dlatego kocham BMW prowadzą się perfekcyjnie do tego tylny napęd.... To połączenie daje piękną jazdę w kontrolowanym poślizgu :)
P.S.
skoro tylny napęd Ci nie pasuje to dlaczego bmw 7er a nie audi A8 lub V8 no ewentualnie 100/A6 C4?
NIE PUSZCZA SIĘ GAZU W TAKIM MOMENCIE PRZY TYLNYM NAPĘDZIE a tutaj adekwatnie widać że to zrobiłeś.... zatańczyła charakterystycznie na lewym pasie już....
Co to za rejestrator posiadasz? :D
Obadam to na spocie :)
Mój z podwójną kamerą przyszedł wczoraj, czekam na kolejne dwa i będzie full monitoring :D Brakuje jeszcze od góry :)
Kiedy na spota się wybierasz?
Jak jakiś będzie to się wybieram :D
Nino ,Twój komentarz na tym filmiku jest mega :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Reakcja pasazerki też całkiem, całkiem :D