a kiera mt1
Wersja do druku
a kiera mt1
Witam w gronie E32
Fajny kolor budy, zawsze mi się podobał. W zestawieniu z jasnym wnętrzem ładnie gra.
Brakiem wypasu się nie przejmuj, E32 nie jest skomplikowana pod względem doposażania w różne retrofity.
Mi osobiście taki golas przywraca wspomnienia E21, goła była ale nie miało to znaczenia, dawała radość z jazdy :)
Powodzenia w doprowadzaniu do ładu.
Kolor rzeczywiście fajny, rzadko spotykany. A jak ty zamawiałeś te sprężyny? Zamów po prostu w hurtowni do swojej wersji silnikowej i powinno być ok. Każda wersja silnikowa ma inne sprężyny. W razie czego niech sprawdzą po Vinie. Jeśli chodzi o markę to załóż jakieś KYB. Nie są drogie. Chyba, że masz w przyszłości plany pójścia trochę w dół i większego koła wtedy może warto pomyśleć np. nad Eibachem.
dywaniki jasne warto zaimpregnować jak są wyprane np na myjni co ma duze ciśnienie z 4-5 zł przeznaczyć i wyprać dokładnie dywaniki będzie się z nich lało ale potem efekt miodzio, jak wyschną impregnat do tekstyliów i nie będą się tak szybko brudziły
Kierę ktoś po drodze zmieniał bankowo.
Zegarek wyjmujesz tak jak na filmie.
https://www.youtube.com/watch?v=i3GTMpCGpWM
Ze sprężynami zaszalałeś, wygląda tak jakby silnik wymontowano.
Przypomina mi się TO ZDJĘCIE z PORADNIKA ZMIANY SILNIKA.
Witamy na pokładzie.
Witamy na forum.
Zamawiałem ze sklepu internetowego iparts, nie mogli odkodować mojego VIN więc na czuja wziąłem właśnie KYB RH1031 na przód i okazało się, że jest strasznie wysoko. Mam wrażenie że te KYB RH1031 są do cięższych silników V8 i V12 a ja mam R6 który jest dużo lżejszym silnikiem i dlatego wyszedł taki efekt uniesionego przodu. W każdym razie następnie kupiłem sprężyny Monroe SP0214 które są 30mm niższe od KYB oraz średnica zwoju jest o 0,5mm węższa w porównaniu do KYB. Wymieniłem, przód osiadł te trzy centymetry ale mimo to jest wysoko... Mogłem od razu kupić obniżające -30mm i byłoby miodzio. Teraz bogatszy o tę wiedzę i uboższy w złotówki chętnie sprzedam KYB RH1031 komuś z silnikiem V8 / V12... :)
Ładna drabina. :D Widzę, że z Wrocławia jesteś to kiedyś na jakieś fotki można się ustawić. ;)
hmmm jaki jest cel zakupu 7er bez silnika wyposażenia i do tego w manualu????? a przeswit masz jak w suvie :))))