Jestem całkowicie przekonany, że za 30k można mieć e38 w stanie idealnym, czego nie można powiedzieć o tej, którą podesłałeś Łukasz, nawet po zdjęciach. No chyba, że najważniejsze jest wyposażenie.
Wersja do druku
Jestem całkowicie przekonany, że za 30k można mieć e38 w stanie idealnym, czego nie można powiedzieć o tej, którą podesłałeś Łukasz, nawet po zdjęciach. No chyba, że najważniejsze jest wyposażenie.
A co jej brakuje? Tzn co na zdjęciach wzbudza Twoja niechęć do tego egzemplarza?
Niestety nie mam szklanej kuli ale na zdjęciach wygląda bardzo dobrze :tennis: Skoro uważasz że jest "słaba" to podrzuć jakieś ogłoszenie allegro/olx/mobile itd która wygląda Twoim zdaniem lepiej i jest idealna za 30tys zł ,chętnie zobaczę :pop2:
Łukasz, przecież jesteś większym pedantem ode mnie. Napisałem tylko, że można mieć auto w stanie idealnym, ale oczywiście trzeba ją przywieźć samemu. 6k euro do opłat to jest dużo jak za kilkunastoletnie BMW e38 w Niemczech.
Fakt fajny wypas.Dziwi mnie czemu ma wygryzioną deskę na rancie "daszku" nad zegarami? Właściciel miał za długie pazury?
W tej kasie brak dywaników?
Ten xenon coś za niebiesko świeci.
"nic nie malowane,nie picowane",takie pierwsze słowa w ogłoszeniu... A decha "ocieka" hmm zajebistością.
Widać,że auto wyprane i wyplakowane do sprzedaży.Ciekawe jak mechanika w nim.Ogólnie fajne auto.
:chuncky:
Podoba mi się kolor drewna i niebieskie dodatki także. Auto ładnie wygląda i cena dobra jeśli jest taka jak w opisie. Sam opis jest dość zawiły i przypomina bełkot handlarza. Napisane jest oferta prywatna, samochód zarejestrowany, rok w kraju. To wychodzi, że zdj dość stare są, ciekawe jak wygląda obecnie.
Wiecie co mnie bawi najbardziej czytając takie posty? Napiszę tak na szybkości...
Od 8 lat jak jestem na forum widziałem na zdjęciach dokładnie dwa auta które wyglądały lepiej niż to Radomia (tak,tylko dwa). Na zlocie byłem prawie każdym i przeważnie to co pokazywane jest na forum w rzeczywistości ma się całkowicie inaczej...
Druga kwestia... Jak by wł tej 740 w/w był z forum to oczywiście by było tylko, och i ach a że nie jest, no to auto jest padlina a już tym bardziej z Radomia ... Jak by ktoś z VIP'ów ją miał lub modów to by było 100 stron w temacie powitalnym jaka to nie jest zajebista.
Znam tematy gdzie E38 jest kupiona za 10k, golas na ***** i pojawiają się posty "piękna,niech się sprawuje"....
Kocinak08, twoje argumenty są kompletnie bezpodstawne... Każde auto które miałem po roku za mojej kadencji wyglądało lepiej niż w dniu kupna,dlaczego przekreślacie chłopaka? Dlatego że nie ma go na forum ? Chyba trochę chore to jest...
Braciak mój ma od nowości SQ5 13' i RS6 avant 14' , jak bym chciał to przy przebiegach mniejszych niż 40t km znalazł bym coś,po czym nie można tego auta nazwać idealnym więc o czym mowa przy aucie 15letnim z przebiegiem bez mała 300 000km .
Panowie...troszeczkę wyluzujcie i popatrzcie na swoje auta :cool:
Ja tego auta w żaden sposób nie skreśliłem. Podoba mi się i na pewno bym nim nie pogardził jeśli jest takie jak w opisie i na zdj. Lecz wychodzę z założenia, że powinny być w ogłoszeniach fotki aktualne. Przez ten rok bardzo wiele mogło się z nią stać tak samo dobrego jak i złego.
No Lukasz to oczywista oczywistosc ze wszystkie igly na full wypasach sa w posiadaniu forumowiczow. Te co zostaly na rynku sa w najlepszym przypadku takie sobie...
Auto golas bez silnika i rolek w stanie slabym w temacie powitalnym to czeste zjawisko. Po wymianie oleju i zrobieniu shadowa sprayem staje sie autem milosnika z ori przebiegiem wycenianym na walizke dolarow.
A teraz na temat: jesli chcialbym wydac 30tysi na e38 to ta z linku Dzudy byla by pierwsza do lukania. A jej mankamenty wynikajace z wieku by mi napewno nie przeszkadzaly.
Pzdr.
Ja handluje i nigdy nie zaznaczam "bezwypadkowy" bo mi potem debile marudzą że jak to 15 letnie auta i malowane a przecież miał być bezwypadkowy...