Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
no własnie o to chodzi
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
no własnie o to chodzi
mimo wszystko pomysł jest boski , ja sam mam trzy bunie i serwisuje je na częściach z Aso wiec ...mogłoby to być boskie
Easy
pomysł bomba,jak najbardziej jestem za! :medit:
Ja również jestem za i pomysl jak najbardzej na czasie tylko czy te karte honorowałyby wszystkie ASO BMW nie wiem czy nie trzeba by było podpisac jakies umowy z przedstawicielem BMW POLSKA a nami czyli FORUM 7-ER pl. :D
Bierzemy :) Muszą się z nami liczyć albo allegro zarobi :) Pomysł bardzo dobry no i trzeba ciągnąć go dalej :)
ja rowniez uwazam ze pomysl jest super! jestem jak najbardziej za posiadam 2 samochody kazdy z pod znaku BMW i dosyc czesto kupuje czesci w ASO
Zgadzam się jestem za :D Zawsze to można zrealizować, dane typu imię i nazwisko to nie jest pesel czy numer konta, więc karta mogłaby być albo ze zdjęciem lub z okazaniem dowodu tożsamości ;)
Ja narazie jako firma mam 5% :)
Było by super mieć większy rabat, czasami zamiennik kosztuje niewiele taniej i moze się okazac że ori będziemy mieli jeszcze taniej..... Dla mnie co fabryka to fabryka i nie lubie montowac gorszych części ... Dane moge podać - i tak wszędzie są dostępne :)
kolego zadziałaj porozmawiaj w aso może jakiś list do centrali... i zadziałamy z reszta jakiś projekt tej karty mogę zrobić i podesłać tobie żebyś im załączył w piśmie... jak by to wyglądało...
http://img265.imageshack.us/img265/7...abatowacp0.jpg
ZAMIM NAPISAŁEŚ JA RZEŹBIŁEM W PAINT :p:p
Witam,
co do karty klubowej musze jak na razie ostudzic wasz zapal.
Nie jestesmy zadna zalegalizowana grupa ani stowarzyszeniem - i dlatego nie ma mowy o jakichkolwiek kartach klubowych.
Proby uzyskania rabatow, itp. moze odbywac sie tylko w waszym prywatnym zakresie (na wlasna odpowiedzialnosc) i nie moze byc w zaden sposob laczone z forum, jego nazwa, adresem, innymi uzytkownikami itd.
Na dzien dzisiejszy nie ma zadnych planow zalozenia jakiegokolwiek stowarzyszenia lub tym podobnych tworow.
Prosilbym takze o nieuzywanie i wykorzystywanie nazwy, logo forum dla celow komercyjnych ani dla kontaktow z firmami lub instytucjami.
Pozdrawiam