Przydałaby się taka mini kamera na oględziny ;)
Wersja do druku
Przydałaby się taka mini kamera na oględziny ;)
To się działo tak szybko że nie sposób to opisać :-)
Jak ktoś chce to niech zadzwoni sobie do typka i podpyta o auto o stan blacharki. Ciekawy jestem co powie i czy zgodzi się na zwrot kosztów podroży :-)
po polakierowanych listwach zderzaka, drzwi i lampach polift przód można wnioskować że było coś malowane, nie ma nic złego w malowanych aucie jak tylko zostało to zrobione dobrze i dlatego że gdzieś były przycierki, zarysowania, ale jak jest tona szpachli na każdym elemencie i konstrukcji to już trzeba uciekać z daleka.
P.S Lusterko od kierowcy polift od pasażera przsedlift.
Owszem zgadzam sie ze jeśli element był pomalowany bo byla drobna przycierka to ok ale skoro kit grubo pęka i na dachu jest to samo to to już nie jest niegroźna przycierka chyba że delikatnie zarysował dachem o asfalt :-)
Też kiedyś miałem sytuacje, jechałem oglądać auto (peugeota 607), auto trup jakich mało, a sprzedający do oględzin wysłał... babcie. Pewnie się (słusznie) obawiał że może w ryj dostać za taki stan auta
konkret bat na klapie...widac Damian lubi zapierd...lać...to i dachowanie sie mogło zdarzyc ;-)
Raczej znajomy przysłał mi link z tej strony z opisem mojego samochodu, fakt bity to był bo sam to widziałem jak kupowałem, ale ktoś dodał za dużo a dokładniej że miał dachowanie.
Tu mnie trochę ubodło bo każda szyba poza przednią ma 17 cyfrowy numer vin i mogę to udowodnić, zaś przednia była wymieniona po kamieniu z autoszyby PZU, faktury do wglądu. Więc dachowanie a szyby pozostały nietknięte ?? czy może jestem na tyle nieświadomy, że szyby z numerem vin można dokupić?
Kolego Pasta ,Twojego samochodu nie widziałem więc sie nie wypowiem ,ale osobiście znam forumowicza avecezarave ,wiem tez ,że tenże forumowicz zna sie dobrze na samochodach.
Dlatego osobiście nie rozumiem co chciałbyś wyjaśniać , ale próbuj, powodzenia.:cool:
Zdjęcia szyb z numerem vin nie są wystarczalne ?? Jak możesz zrobić dachowanie nie rozbijając szyb ??
Samochód użytkowałem przez 4 lata i bynajmniej dachowanie nie miałem i same potwierdzenie z PZU może być wystarczające gdyż miałem pełną wersję autocasco.