smieszne....... ja kupilem takie auto za 50% ceny i nic jej niedolega.... po zakupie wymienilem tarcze i aku.... i gdzie te 10tys?
Wersja do druku
smieszne....... ja kupilem takie auto za 50% ceny i nic jej niedolega.... po zakupie wymienilem tarcze i aku.... i gdzie te 10tys?
Wiecie może on miał pecha i tyle wsadził zależy co kupimy większość E38 ma niedorzeczne ceny a za kwote ok 15 tyś kupi się coś do jazdy nie wiem z jakim wypasem bo mi E38 się nie podoba ale zależy jak trafimy ja jeżdzę E32 jest to już mój drugi model 7mki i do pierwszej musiałem dużo dołożyć i nie było dobrze i tak więc sprzedałem a druga kupiłem i dołożyłem tylko podstawowe sprawy oleje paski filtry i śmiga nie ma żadnych problemów a jak na E32 to cena była maleńka, Nie raz Zagazowane trupcie z hokiem i gozem welurem bez elektryki cenią się dużo więcej a ja mam 735il na kanapie elektrycznej tył.
wiadomo, ze trzeba sie troche znac, a nikt sie nie zna odrazu, oprocz tego w starszym samochodzie gwarancji nie ma , ze sie cos duzego nie popsuje albo jest na wykonczeniu...na nowe samochody z tych samych powodow tez nie chca przedluzac gwarancji , bo wiedza co produkuja i wiedza, ze nie ma bata samochod zacznie sie psuc...w porsche przedluzenie gwarancji o kazdy nastepny rok koło 10.000 pln kosztuje, a wiele firm nie daje juz takiej opcji w ogole...
Szukając dalej znalazłem coś takiego
http://allegro.pl/bmw-750-il-wyjatko...775825828.html
pamiętam że była wystawiona na sprzedaż jeszcze rok temu albo dwa i to chyba w jakimś komisie, wiecie coś o niej?
Idąć waszym tokiem rozumowania to w PL nie ma egzemplarza wartego uwagi.Jeśli auto skreśla to że była malowana maska czy klapa no to sorry! Wymogi macie :
-long
-najlepiej czarna
-"full opcja"
-nie malowane
-bez grama rdzy
i najlepiej za 12k zł. Śmiać mi się chce z ludzi z takim podejściem że od auta 10-14letniego wymagają cudów na patyku!
Wielu z was jeździ tylko wirtualnie "lalkami" a na zlotach/spotach okazuje się że nie ma na co popatrzeć. Miejcie dystansu trochę do tych spraw bo najlepiej jest oceniać czyjeś a porównajcie to auto z pierwszego postu do swoich aut. Połowa to przed FL z marnym wyposażeniem a krzyku jest co nie miara !
Oglądałem te auto http://7er.pl/showthread.php/18317-750-z-Choszczna i całe auto było malowane, bardzo brzydko.
Potwierdzam Dzudę !
Za dobre opcje i dobry stan się płaci ! ;)
Przykładowo z za zachodniej granicy :
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btjdbtrfhgln
Taka byłaby dobrą opcją ? No to trzeba zapłacić :)
Hehe śmiem twierdzić, że to nowe auto:) jednak cena zaporowa i nikt tyle nie zapłaci, a przynajmniej nie ja, bo ja chcę auto do jeżdżenia a nie po to bybać się je postawić na parkingu przed CH bo ktoś zarysuje i co mi potem po tym ideale jak pomalować trzeba i już auto traci na wartości. Wiadomo, że ideały mają swoją cenę, ale nie szukam ideału, a jedynie uczciwej oferty. Co innego jak rozmawiasz i sprzedawca Ci uczciwie mówi, co było robione malowane a co jest do zrobienia. Co innego jak przez tel gada, że cudo, a na miejscu się okazuje coś innego. Bo wiadomo, że pewne rzeczy mozna sobie naprawić/poprawić, ale kazdy kupiec chce o tym wiedzieć. Z reszczą co chwilę czytamy w tym dziale o oszustach. A w de też są oszuści, a szczególnie turcy.