-
gałka drewniana by się jej przydała :) auto widać utrzymane nawet radio jest należyte :) facet rodzinę wozi to możliwe że nie szczędzi na auto typu zawieszenie i hamulce... mi najbardziej się widzi to auto mimo że z Sycowa ma Hamanna felgi ale to rzecz nabyta można dokupić
-
Ja też przychylam się do tej z Białegostoku. Wygląda całkiem nieźle. Plus za serwisowanie i stan. Minus za brak tunelu i boczków w skórze oraz longa. Gdybym był na kupnie, już bym po nią jechał...
-
Tez uwazam ze ta Bialegostoku jest warta uwagi :)
-
Witam , dwie sprawy ... rozmawiałem z gościem z Sycowa a więc - ato w Polsce od 2,5 roku sprowadzone z francji stan po sprowadzeniu tragiczny .
Co zostało zrobione - Zostało całe pomalowane ( malowania wymagało pięć elementów przejechanych gwoździem - właściciel zdecydował się na całość )
renonawacja felg
renowacja tapicerki , tarcze klocki zawieszenie oleje filtry , robi autem nie więcej jak 4 tyś km , głównie latem
Co do tej z Białegostoku - pisałem do właściciela chyba w czwartek aby wysłał mailem co zrobił przy tym aucie chronologicznie od 2006 roku , na razie brak odpowiedzi .
Jak narazie na prowadzeniu ta z Sycowa ale czas pokaże :)
-
Chyba najkonkretniej to trzeba jednak jechać i oglądać na żywo, bo takie rozmówki na telefon i meilowanie nic nie da.
Na miejscu sam mam nadzieje poznasz, czy warto samochod kupić czy nie i za jaką kwotę.