szkoda że nie M60B40, ale mimo to cena bardzo atrakcyjna. gdybym miał wolne 1000 zł już bym był szczęśliwym posiadaczem tego silnika. ale zaraz napisze do Czarka może sie dogadamy.
Wersja do druku
A powiedz mi tak
1 - z jakiego auta jest ten silnik
2 - ile ma lat silnik
3 - w jakich warunkach stoi
4 - jak dlugo nie byl odpalany
5 - i skad pewnosc ze ma taki niski przebieg w orginale ;p
I w zasadzie nie wiem co Mnie taniej wyniesie swap silnika czy naprawa uszczelki , ewentualnie mysle nad opuszczeniem ceny w ogloszeniu.
Już odpowiadam:
1. BMW E32
2. Auto jest z czerwca 1992 roku, data pierwszej rejestracji za granicą to 09.02.1993, data pierwszej rejestracji w kraju 06.08.2009
3. auto stoi sobie na dworze i jest przykryte
4. silnik był regularnie odpalany aż jakieś półtorej miesiąca temu ktoś ukradł z niego kluczyki
5. pewność mam z tego faktu iż auto w każdym zakamarku jest higienicznie czyste i mega zadbane, nie da rady tak wyczyścić auta. Ono wyglądało jak nowe w każdym calu.
Możesz dywagować dalej na ten temat ale skoro daję Gwarancję to jestem pewien co sprzedaję :-) Jedno jest pewne nikogo do niczego nie zmuszam chciałem tylko pomóc nic więcej. Ktoś może spyta że skoro taka igła i w ogóle to czemu sprzedaję? Odpowiedź jest prosta ja mam M60B40 i wszystko jasne w tym temacie. A szkoda mi że taki silnik się marnuje.
a ja potwierdzam słowa kolegi widziałem to auto i poprostu musi mieć ten przebieg ludzie tam nawet zbiornik paliwa nei był zardzewniały czy te pasy trzymające zbiornik
Ile bedzie kosztwac tranzakcja silnika obstawiam ze kurierem no chyba ze kolega mieszka na Slasku