Maciek wysilić się nie musiałeś bo jest w dziale sprzedam ;)
Irek miał na myśli ten fragment mojej wypowiedzi jak coś "np tylne czarne lampy lub ramki chrom na przednich reflektorach,końcówka tłumika"
Wersja do druku
Maciek wysilić się nie musiałeś bo jest w dziale sprzedam ;)
Irek miał na myśli ten fragment mojej wypowiedzi jak coś "np tylne czarne lampy lub ramki chrom na przednich reflektorach,końcówka tłumika"
dati - szukaj E32 w lepszym stanie - silnik ma już mniejsze znaczenie. Jednak w tak starym samochodzie ja bym unikał automatu.
Moja e32 730 v8 jedzie podobnie jak e36 325 - więc jeżeli to co masz Ci wystarcza to i 3.0 v8 i 3,5 r6 wystarczą w zupełności. Ale wiadomo jak jest -> 4.0 kusi :D
Jesteś z KRK - zawsze można się spotkać i pogadać.
Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
oo to dziękuje za pomoc :) bedę pisał jak coś do kolegi :) a jeszcze mam pytanko to 740 w automacie o wiele lepiej przyspiesza przy wyprzedzaniu niż 730 v8 bo nigdy nie jezdziłem automatem nawet nie wiem jak i po co jest tyle funkcji na drążku wiem tylko że jest wsteczny:)
R - WSTECZNY
1
2
3
P - PARKOWANIE
D - JAZDA
Ja mam 3,0r6 w manualu co do silnika to nie narzekam ale wiesz jakby było 3,5 to nie pogniewał bym sie silnik ten sam a koni więcej co do automatu to super sprawa mowilem to co ty automat never a teraz nawet chwile bym sie nie zastanawiał i gdyby moje fundusze pozwoliły by zakupiłbym sobie 4,0 v8 automat bajeczna sprawa
I jeszcze tryby :
* - zimowy
E - ekonomiczny (tylko z nazwy - bo co może być ekonomicznego w starym m60 ;) )
S - sportowy
(czasami A - adaptacyjny - uczył się stylu jazdy kierowcy - ale rzadko występował w 740 ).
czy ty szydzisz z m60????Cytat:
W 740 jest 2-3-4 - bo skrzynia jest 5-biegowa ;)Cytat:
Zamieszczone przez jarek88
Trochę szydzę - żeby ktoś nie pomyślał, że kupi m60b40 i za 50zł będzie tydzień jeździł ;)
ooo o tym nie wiedziałem, to jak ma sie niby od razu z 2 startować ??Cytat:
a jeśli chodzi o kasę na paliwo no to nie żartujmy nie rozmawiamy tu o daewoo tico z gazem
A ile taka 740 paliła by na sekwencji ??? bo słyszałem zawsze że automat więcej pali i źle się ma automat do LPG i przez gaz jest bardziej awaryjny
:D dżentelmeni nie mówią o takich sprawach :DCytat:
Zamieszczone przez dati