I co byście z niej wzięli ? Wytyraną skórę, fele z rantem, katy których pewnie nie ma, czy "Spojler Pakiet" a może klapę bagażnika z wersji "Indywidual" ??? no chyba, że coś pominąłem :faint: Bez jaj Panowie ....
Wersja do druku
Ja bym nią jeździł, 3.5 bez gazu na automacie do tego czekolada w środku troche pomalować ten brąz, a i dokładki są niezłe do spojlero klapy też można się przekonać. Wziął bym ją bo jest unikalna ale po zagadkę 500 km nie zaryzykuje jechać.
Z katami nie wiadomo ale różne są cuda może i ma katy. to wtedy już darmowa
zwykły trup i tyle na szrocie jest takich pod dostatkiem już można poodkupwać :)
Dla mnie też jest ok , skóry do odratowania bez większego problemu. Autko niby bez grama rdzy więc to już duży+. Tak jak Kaczy pisze , bez gazu itp. W porównaniu do ceny to czego więcej oczekiwać????
auto kiedyś było w komisie w koszalinie na bbs RS z tego co pamiętam tylko klapa szpachel a tak naprawdę auto było w stanie ok nawet klima super chłodziła.
NIe rozumiem podejścia że za 3 tys to od razu szrot. Wdł mnie się bardzo ładnie prezentuje, świetny kolor dla E32. Jeżeli silnik jest ok, i nie ma korozji to tylko brać , co sam bym chętnie uczynił
i tak juz sprzedana:)
http://otomoto.pl/bmw-740-C30837490.html widzę nalepkę 7er to nasze auto czy już w innych rękach??