5 x E32 750iL(88,89,91)
5 x E38 750iL
1 x E38 L7
1 x E66 745Li '02
3 x E66 760 Li '05
2 x E31 850i
Komentarz zbędny, enjoy :]
www.7-forum.com
Wersja do druku
5 x E32 750iL(88,89,91)
5 x E38 750iL
1 x E38 L7
1 x E66 745Li '02
3 x E66 760 Li '05
2 x E31 850i
Komentarz zbędny, enjoy :]
www.7-forum.com
Czy ja wiem, e32 biedne przynajmniej te na zdjęciach, dywaniki w e66 pierwsza klasa. I po co mu tyle nakładek chromowanych na prawie każdym aucie?
Ja nie dyskutuje nad gustami tego gościa, bo ilość radiUFF, nawigacjUFF i innych pilotUFF w tym jednym E32 mnie połozyła. O nakładach nie wspomnę. Ale trzeba przyznać, że facet podąża tropem starej dobrej reklamy firmy Allianz: "Trzeba mieć fantazję i pieniądze, synku..." :D
Rozmach jest, gustu troche brakło.
Jest to koleś, który przeważnie kupuje rozbite 7er i potem je składa. I jest to dosyć dziwne, że w ogóle mu się to opłaca. Niektóre są tak rozbite, że o bezpieczeństwie w tych autach można by było podyskutować :( no ale cóż widocznie nie tylko kolekcjonowanie samochodów to jego pasja, ale również składanie rozbitych trupów. Przydomek "Król Chromu" jest tutaj jak najbardziej trafny. Uwielbia faszerować 7er jakimś dziwnym sprzętem audio-wideo no i te jego kobiety na tych zdjęciach przy samochodach to już w ogóle porażka. Żeby one chociaż były ładne to bym zrozumiała, że chce się pochwalić. No ale jak to mówią o gustach się nie rozmawia ;D
Bmw E38 L7 dla mnie MEGA KOSA, zaś reszta mnie nie urzeka niestety :-)
L7 robi robotę, ale dlaczego zaatakował ją gazem ??!! :|
Często atakuje 7er gazem ;/ ciężko jest ogarnąć tego kolesia. Skoro stać go na tyle 7er i to w większości V12 (co prawda wyklepanych) to nie potrafię zrozumieć po co faszeruje je gazem ;/ gdyby miał jedną 7er bądź dwie to gaz był by zrozumiały, ale przy takiej ilości bmw, gdzie może wybierać czym będzie jeździł dzisiaj, jutro i po jutrze to gaz jest GRZECHEM!!!!
Lilka spokojnie,nie unoś się.To jego auta i robi z nimi co chce.Patrząc z drugiej strony,wszystkie zatankować pod korek to nie mały wydatek :688:
Załatwcie tłumacza chorwackiego to może się dowiemy o co mu tak naprawdę chodzi :)
Nie da się jednak ukryć że fury ma ciekawe i z każdej jednej by coś zrobił :d
hmm a czy te super dywaniki w e66 nie pojawiły się czasem już na naszym forum?
A może uznaje zasadę "potwór czy nie potwór, ważne aby miało gazowy otwór" :) :) :) grunt że każda w chromie w longu i małe cycki.Cytat:
no i te jego kobiety na tych zdjęciach przy samochodach to już w ogóle porażka. Żeby one chociaż były ładne to bym zrozumiała, że chce się pochwalić. No ale jak to mówią o gustach się nie rozmawia
ale widzieliście jaki szpachlowóz zrobił z tej srebrnej 745 mader
O przepraszam, a TA?
A nie przyszło Wam na myśl, że koleś po prostu handluje autami a że gustuje w tych modelach to te ściąga.
Irek poszedł byś z nią do łóżka ?
bo ja nie :D
Kolekcja naprawdę fajna :D ..ale te nakładki chromowane , ekrany w aucie to jak dla mnie trochę nie pasuje - ale o gustach się nie mówi ..
No i te powypadkowe .. o w mordę, że on się nie boi nimi jeździć ?!
Jak widać nie tylko polak potrafi :), a kolekcja naprawde godna podziwu. A odbiegajac troszke od tematu mam male pytanie czy odpowiedniiem E38 L7 to w E32 jest highliner czy byla jakas dluzsza wersja ?
Highline nie jest dłuższy od longa i dłuższej e32 nie było. L7 jest dłuższe niż zwykły long, jednak chyba można powiedzieć, że L7 to następca Highlinera.
obejrzałem cały materiał i powiem jedno: Gość z rozmachem! bo nie tylko zajebista stajnia BMW ale Rols, jacht, ze sześć skuterów wodnych, narty, wycieczki.. facet się nie pierdoli ma co chce! i żyje jak chce! - za to wielki podziw i szacun.
l7 fajne . Mieszka blisko mojego miejsca wypoczynku nad chorwackim morzem, jak bede miał szczeście to zrobie fotkę za rok
całkiem rozbite te jego beemki...
podobne rzeczy już widziałem nawet gorsze i jakoś jeżdżą hehe
ale czemu tam dachy obcinaja w tej chorwacji???? poza tym jednak on daleko mieszka od mojej riviery :) .Ma kasę bo wozi dyplomatów , jak jestes chodż trochę zamożny i mieszkasz nad morzem to tam kupujesz sobie jacht , one w cale nie są aż tak drogie , śmieszne było dla mnie jeszcze jak golfem ciagnął na lawecie te srebrna e66 olejusa :)
Mi sie wydaje ze kolo sobie troche jaja robi- ogolnie zagalopowal sie troche pokazujac 2x to samo auto, raz niby jak ja kupil a rok pozniej podobno jakis znajomy jechal 180km/h i rozbil auto w drzazgi... uszkadzajac je dokladnie tak samo jak juz bylo uszkodzone przy zakupie :D
Dziwicie się ,że jest dużo tv w autach ,zobaczcie na 8-mej stronce 5 -ta fotka ..... Piwo temu co zliczy anteny .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Chyba tam nagrywali bliskie spotkania 3-go stopnia .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
gośc faktycznie jest mocno zakręcony co do bmw! A weź to umyj i nawoskuj wszystko :D albo koła zmień na zimowe :D
no i napoić trzeba tą stajnię i ubezpieczenia popłacić...
Lilka, nie powinnaś tego napisać bo są różne gusta. Dla niego te dziewczyny mogą być ładne, a np. ktoś się może śmiać z Twojego avatara :)
ps. niektóre zdjęcia nie są złe np:
http://img209.imageshack.us/img209/9295/a101784.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/152/a101785.jpg
Przy okazji zdjęć, które wkleił positiv, wyszło jak się robi "poliftowe" E38 w Chorwacji :D
http://img88.imageshack.us/i/a101911.jpg/
A tu szykuje się do odlotu.
Z tego co widzę to gość lubi coca colę, kobiety mocno oddalone od moich ideałów, chrom, szpachle i spaw. Czemu nie trafił jeszcze na bezwypadkowe? ;]
czy ostatnie : http://img651.imageshack.us/img651/280/9b04675a.jpg