-
PRACA MGR
Witam Witam
Walczyłem i wywalczyłem :)
Moja kochana szkoła i mój promotor wyraził zgodę na to abym pisał prace MGR na temat "wizerunek marki BMW na przestrzeni lat " . Planuje się obronić w okolicach LIPCA -także po obronie zapraszam na oblewanie :) wraz ze zbliżającym się terminem podam dokładne dane :) ale napewno bedzie to w Nowym Sączu . Teraz zbieram materiały ....:)
pozdrowionka !
-
Witam ;) naprawdę zazdroszczę tematu ;( też chciałabym pisać pracę licencjacką na temat, który by mi leżał w 100% :D, ten zapewne by taki był :] A tak w ogóle te jaki masz kierunek studiów i jak Ci się udało przekonać ich do swojego tematu?
-
Studia :) Zarządzanie i marketing ze specjalizacją zarządzanie zasobami ludzkimi , rekama i marketing oraz podyplomwe z audytu wewnętrznego , oraz przygotowawcze do MBA :):) ..... czy udalo mi sie przekonać hmmm:) poprosiłem ładnie . Poza Tym uczelnia też super . Polecam dla przyszłego pokolenia studentów . z ręką na sercu polecam tą uczelnie !
http://www.wsb-nlu.edu.pl/
pozdrawiam
-
Nie mogę :D Co za temat. Też bym taki chciał. Tylko skąd Ty materiały znajdziesz? :)
A tak OT to nie ma nic gorszego niż szkoła. Do licencjatu się zabieram jak sójka za morze. Jak ja to napisze to będzie cud :/
-
Materiały hmmm:) napisałem do BMW :)
i na podstawie Ankiety internetowej . Wrzuce z czasem tu linka z ankietą....
mam nadzieje ze pomożecie ......:)??
-
No jestem ciekaw co BMW Ci odpisze. Przyzna się że marka jest postrzegana z gangsterami i łysolami w dresach :/ Do interii napisz. Ten beznadziejny portal to by doktorat i habilitacje o BMW napisał.
-
Będę informował co i jak:) podjade do paru "dilerów" samochodów BMW i zobaczymy co powiedzą :)
będzie ok:) hehe - mam nadzieję :)
-
Super temat,(dobrze,że nie jesteś na studiach inżynierskich),samo lanie wody(teoria),spokojnie to napiszesz :)
-
odpisali mi z BMW .pl :)
"szanowny Panie , (łoł :) ) BMW polska nie posiada materiałów dotyczących Pana zagadnienia " :) :razz: no...
Tak sobie myśle - jak już sie obronie -tzn w dzien obrony - to zorbie impreze ... niestety dnia ani godziny nie znam jeszcze:) ale pojawi się jak tylko bede wiedział , to zapraszam :) do Nowego Sącza . Myśle aby zorganizować miejsce na baner z reklamą 7er.pl ?
W dniu obrony jako dodatkowe zainteresowanie władz uczelni . Jeżeli tylko "zarząd sie zgodzi"
pozdrawiam