ja mam w pl;ay i bez zadnego wsadzania do tel zadziallo..
ja mam w pl;ay i bez zadnego wsadzania do tel zadziallo..
wsasdz karte i daj jej troche czasu ona sama zalapie. u mnie dopiero na drugi dzien zalapalo i dziala do tej pory.
tzn musisz poczekac az telfon zlapie zasieg:) kazdy telefon tak ma:) wsadz karte i czekaj az na telefonie bedzie zolta dioda:P(na panelu) albo na sluchawce(zamiast czerwonego trojkata ma byc cos pomaranczowego!) poczekaj bedzie dzialc:)
jak odczepic mocowanie na dodatkowy telefon nokii? Znalazlem miejsce gdzie jest przykrecony ten uchwyt na telefon ale co z kabelkami? Koncza sie jakas wtyczką ?
e38 m62TUb44 740i
witam, i ja podepne sie pod temat.
Wlozylem karte do telefonu i telefonik wlasciwie dziala dzwoni, mozna odbierac polaczenia ale...
1.dlaczego jesli dzwonie na ten telefon to nie ma zadnego dzwonka,melodii(wyswietla tylko "CALL" czy cos w tym stylu?)
2.nie mam zadnego menu, nic kompletnie ani listy kontaktow? Musze wklepywac caly nr
wogole nie wiem jak poslugiwac sie tym wynalazkiem
3.nie moge sprawdzic stanu konta,wyskakuje "network problem" czy to normmalne ze nie da sie sprawdzic stanu konta?
sprawdzone na kartach ery i play
aaa przy uruchamianiu tel wyskakuje komunikat "no standard"
telefon ten chyba jeden z pierwszych, w podlokietniku.
Ostatnio edytowane przez krzysiek1989 ; 07-12-2011 o 11:25
hmm powiem tak:
1)jakie masz radio?:> dzwonek jest w glosnikach takze jak zmieniles radio to kto wie czy nie chodzi o to wlasnie:) albo masz cos popsute;) dziala CI glosnomowiacy?:>
2) lista kontaktow jest:) nacisnij na keirownicy przycisk nad telefonem i wyskoczy CI lista kontaktow na liczniku wtedy atakujesz strzalkami i na sluchawke - musi dzialac a ze masz 15 letnie auto to troszke w dupie mieli pewnie fajne menu itd;) kontakty da sie wpisac ale jest to uciazliwe;) ale DA SIE :) jak nie dasz rady sam to anpisz ja jakos to opisze;)
3) skonczy CI sie kasa na koncie - nie zadzonisz:) tyle do sprawdzania stanu konta;)
4 - urzadzenie przydatne;) jak juz wpiszesz kontakty te swoje ulubione np babe swoju:D to naciskasz 2 przyciski na kierownicy i juz gadasz:) takze jak go zrozumiesz to go docenisz;) kochany telefonik:D
To i ja mam pytanie odnośnie telefonu, nie włącza mi się, podświetlenie działa tam gdzie wkłada się kartę i z tyłu w bagażniku też, na monitorze mam funkcje telephone ale nie mogę wejść. Gdzie i jak mogę znaleźć usterkę. Beemka E38 750il 1995r. telefon w podłokietniku.
pozdro
radio mam oryginalne tzn na wspolpracuje z wyswietlaczem od navi i TV.
Gdy radio jest wloczone a dzwonie na ten tel to muzyka na czas polaczenia sie wycisza, ale z glosniki nie wydaja zadnego dzwonka,kompletna cisza. Moze w ustawieniach tel jest wlaczona funkcja "milczy" czy cos podobnego?
glosnomowiacy jak sie wlacza? probowalem odbierac polaczenia guzikiem ze sluchawka na kierownicy ale nie reaguje.