Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: TELEFON w e38

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    ja mam w pl;ay i bez zadnego wsadzania do tel zadziallo..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    wsasdz karte i daj jej troche czasu ona sama zalapie. u mnie dopiero na drugi dzien zalapalo i dziala do tej pory.

BMW
    tzn musisz poczekac az telfon zlapie zasieg:) kazdy telefon tak ma:) wsadz karte i czekaj az na telefonie bedzie zolta dioda:P(na panelu) albo na sluchawce(zamiast czerwonego trojkata ma byc cos pomaranczowego!) poczekaj bedzie dzialc:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Blog
    19
    jak odczepic mocowanie na dodatkowy telefon nokii? Znalazlem miejsce gdzie jest przykrecony ten uchwyt na telefon ale co z kabelkami? Koncza sie jakas wtyczką ?
    e38 m62TUb44 740i

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek1989
    BMW
    E-38 730 V8
    witam, i ja podepne sie pod temat.
    Wlozylem karte do telefonu i telefonik wlasciwie dziala dzwoni, mozna odbierac polaczenia ale...
    1.dlaczego jesli dzwonie na ten telefon to nie ma zadnego dzwonka,melodii(wyswietla tylko "CALL" czy cos w tym stylu?)
    2.nie mam zadnego menu, nic kompletnie ani listy kontaktow? Musze wklepywac caly nr
    wogole nie wiem jak poslugiwac sie tym wynalazkiem
    3.nie moge sprawdzic stanu konta,wyskakuje "network problem" czy to normmalne ze nie da sie sprawdzic stanu konta?
    sprawdzone na kartach ery i play
    aaa przy uruchamianiu tel wyskakuje komunikat "no standard"
    telefon ten chyba jeden z pierwszych, w podlokietniku.
    Ostatnio edytowane przez krzysiek1989 ; 07-12-2011 o 11:25

BMW
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek1989 Zobacz posta
    witam, i ja podepne sie pod temat.
    Wlozylem karte do telefonu i telefonik wlasciwie dziala dzwoni, mozna odbierac polaczenia ale...
    1.dlaczego jesli dzwonie na ten telefon to nie ma zadnego dzwonka,melodii(wyswietla tylko "CALL" czy cos w tym stylu?)
    2.nie mam zadnego menu, nic kompletnie ani listy kontaktow? Musze wklepywac caly nr
    wogole nie wiem jak poslugiwac sie tym wynalazkiem
    3.nie moge sprawdzic stanu konta,wyskakuje "network problem" czy to normmalne ze nie da sie sprawdzic stanu konta?
    sprawdzone na kartach ery i play
    aaa przy uruchamianiu tel wyskakuje komunikat "no standard"
    telefon ten chyba jeden z pierwszych, w podlokietniku.

hmm powiem tak:
    1)jakie masz radio?:> dzwonek jest w glosnikach takze jak zmieniles radio to kto wie czy nie chodzi o to wlasnie:) albo masz cos popsute;) dziala CI glosnomowiacy?:>
    2) lista kontaktow jest:) nacisnij na keirownicy przycisk nad telefonem i wyskoczy CI lista kontaktow na liczniku wtedy atakujesz strzalkami i na sluchawke - musi dzialac a ze masz 15 letnie auto to troszke w dupie mieli pewnie fajne menu itd;) kontakty da sie wpisac ale jest to uciazliwe;) ale DA SIE :) jak nie dasz rady sam to anpisz ja jakos to opisze;)
    3) skonczy CI sie kasa na koncie - nie zadzonisz:) tyle do sprawdzania stanu konta;)
    4 - urzadzenie przydatne;) jak juz wpiszesz kontakty te swoje ulubione np babe swoju:D to naciskasz 2 przyciski na kierownicy i juz gadasz:) takze jak go zrozumiesz to go docenisz;) kochany telefonik:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 750il 1995 & E34 535i 1990
    To i ja mam pytanie odnośnie telefonu, nie włącza mi się, podświetlenie działa tam gdzie wkłada się kartę i z tyłu w bagażniku też, na monitorze mam funkcje telephone ale nie mogę wejść. Gdzie i jak mogę znaleźć usterkę. Beemka E38 750il 1995r. telefon w podłokietniku.
    pozdro

BMW
    dziwna sprawa ale u mnie po wlozeniu ladowarki samochodowej wystepowal podobny problem;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek1989
    BMW
    E-38 730 V8
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    hmm powiem tak:
    1)jakie masz radio?:> dzwonek jest w glosnikach takze jak zmieniles radio to kto wie czy nie chodzi o to wlasnie:) albo masz cos popsute;) dziala CI glosnomowiacy?:>
    2) lista kontaktow jest:) nacisnij na keirownicy przycisk nad telefonem i wyskoczy CI lista kontaktow na liczniku wtedy atakujesz strzalkami i na sluchawke - musi dzialac a ze masz 15 letnie auto to troszke w dupie mieli pewnie fajne menu itd;) kontakty da sie wpisac ale jest to uciazliwe;) ale DA SIE :) jak nie dasz rady sam to anpisz ja jakos to opisze;)
    3) skonczy CI sie kasa na koncie - nie zadzonisz:) tyle do sprawdzania stanu konta;)
    4 - urzadzenie przydatne;) jak juz wpiszesz kontakty te swoje ulubione np babe swoju:D to naciskasz 2 przyciski na kierownicy i juz gadasz:) takze jak go zrozumiesz to go docenisz;) kochany telefonik:D
    radio mam oryginalne tzn na wspolpracuje z wyswietlaczem od navi i TV.
    Gdy radio jest wloczone a dzwonie na ten tel to muzyka na czas polaczenia sie wycisza, ale z glosniki nie wydaja zadnego dzwonka,kompletna cisza. Moze w ustawieniach tel jest wlaczona funkcja "milczy" czy cos podobnego?
    glosnomowiacy jak sie wlacza? probowalem odbierac polaczenia guzikiem ze sluchawka na kierownicy ale nie reaguje.

BMW
    no to moze ktos wymienial u CIebie radio:> wsadzil MK1 ze zwyklego buisnesa i cos "popierdzielil"

Uprawnienia umieszczania postów