co sądzicie o tej sztuce?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12244625
co sądzicie o tej sztuce?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12244625
Dość słabo wyposażona. Ale wygląda na dość zadbaną.
wszystko co napiszę jest to tylko moje zdanie i nie każdy może się z nim zgadzać, co w pełni rozumiem.
Nom słabe wyposażenie ale wygląda ok całkiem miła ^^
Long dotknięty złą ręką ...
nakładki + ta blenda na szybie ;(
Ładne koła, dość czysty - ale pamiętaj, że zdjęcia kłamią :]
... o kolejnej full opcji nie ma co pisać
Pewność na każdym kilometrze ...
Blenda out :razz:
Środek jak najbardziej do tego koloru auta pasuje.Jak bym była na kupie E38 to bym się nią zainteresował.To co potrzebne do codziennego użytku ma ;)
Cena..hmm,każdy towar ma swojego klienta :) Jak ktoś dał za kondona E38 12-15t zl to ta cena go zabije.Ja uważam że jeżeli stan jest na prawdę ok to i cena jest niewygórowana.
Silnik+kolor+Fl :hihi:
Jedyny minus to właśnie ta blenda i pocięty tylny zderzak :razz: Po co ktoś tak spiep**** takie auto.Do całego smaczku brakuje shadow line :hihi:
Takie jest moje zdanie.
Pozdr
No dla mnie blenda i wydech ze zderzakiem do likwidacji. Takie tjuningi to sobie w golfie można urządzać... A co do reszty, to faktycznie wygląda ładnie, ale jak już wspomniano (i sam wielokrotnie się osobiście przekonałem), często zdjęcia a stan w realu to dwa skrajne bieguny. Wyposażenie nie powala niczym szczególnym jak na model po lifcie, ale tragedii też nie ma. Tak jak napisał Dzuda- to co na prawdę potrzebne- jest na pokładzie. No ewentualnie fotele mogły by być łamane. Tak poza tym to skóra, xenon, PDC, grzanie, navi, fikołki w prądzie, roletki- na co dzień więcej przeważnie nie potrzeba. Mogła by mieć licht i holz- paket, kanapę w prądzie, czy aktivsitze, ale da się bez tego żyć. Aczkolwiek jak na ten rok i wyposażenie to wydaj mi się ciut dużo prawie 38tyś. No chyba że jest w mega idealnym stanie... Kolor skóry: degustibus...., no każdy lubi co innego. Kiedyś nie znosiłem szarej skóry, teraz też bym się nie zdecydował, ale już mnie tak nie razi. Zawsze mogła by być zielona albo granatowa.... 8/
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Przychylam się do tego. troche "zburaczała"Zamieszczone przez sennapowieka
Ale wszystko da się naprawić, ogólnie ładna sztuka.
No zaraz zaraz, a przednia maska bez znaczka, tylna klapa też bez znaczka. Czy to nie oznacza, że na samochodzie zawitała szpachla w najgorszym tuningowym wydaniu?
Żeby powymieniać zwieśniaczone elementy, zaczyna się robić bardzo drogo.
Łukasz
Oczko w głowie
Może wystarczy puknąć młotkiem i szpachla sama odejdzie, a na ich miejsce wstawić znaczki :x
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330