Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Poka¿ wyniki od 81 do 85 z 85

W±tek: Polska pogr±zona w ¿a³obie ;(

Vip Vip Awatar tomcad
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E38 728 '96
    Sk±d
    Kraków
    Z tym Wawelem to jakie¶ nieporozumienie jest. Wg mnie pogrzeb powinien odbyæ siê w Warszawie.
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Widzê, ¿e nie tylko ja mam takie zdanie na temat miejsca pochówku... :/

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    BMW 730i '89
    Sk±d
    Warszawa
    My¶lê, ¿e w Polsce jakakolwiek decyzja by nie zapad³a, zawsze znajdzie siê kto¶, komu siê ona nie spodoba... Zostawmy takie dyskusje, bo komu to s³u¿y? Skoro zosta³a podjêta decyzja, rodzina j± akceptuje, nale¿y to uszanowaæ. Czy to odpowiednie miejsce, czy nie... No có¿... Mo¿na by dyskutowaæ, ale po co? W obliczu niew±tpliwej tragedii powinni¶my chyba spróbowaæ siê uwolniæ od takiej ma³ostkowo¶ci i sk³onno¶ci do egzaltacji. Podnoszenie takich tematów jest chyba do¶æ ryzykowne i nie do koñca na miejscu. Poza tym, dlaczego nie potrafimy w koñcu siê zgodziæ, wypowiedzieæ siê jako naród jednym g³osem? Czy zawsze chcemy byæ postrzegani jako naród pieniaczy wymac***±cych szabelk±? Problem w tym, ¿e epoka szabelek ju¿ dawno przeminê³a... Pomy¶lcie nad tym.
    [*]

Proponujê zaprzestaæ dyskusji na temat miejsca pochówku, pozostawiaj±c ten temat otwartym, aby inni mogli wyraziæ swój ¿al.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    BMW 730i '89
    Sk±d
    Warszawa
    Zgadzam siê z Sylwkiem. Niech to bêdzie miejsce, gdzie mo¿na wyraziæ swój ¿al.
    [*]

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •