Po¶wiêæcie na wys³uchanie tej niewyg³oszonej przemowy kilka minut ...
http://www.onet.tv/slowa-ktore-nie-p...3,1,klip.html#
Po¶wiêæcie na wys³uchanie tej niewyg³oszonej przemowy kilka minut ...
http://www.onet.tv/slowa-ktore-nie-p...3,1,klip.html#
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Piekny tekst... napisany w bardzo dobrym stylu
Cz³owiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
Tak, jak ju¿ kto¶ zauwa¿y³, bardzo wywa¿ony jak na Kaczyñskiego...
Oczywi¶cie tragedia[*]
P.S-pozwolê sobie wyraziæ zdnie na temat robienia zdjêæ karawanu który wióz³ trumnê pana Lecha Kaczyñskiego.
Osobi¶cie uwa¿am ¿e wyci±ganie tel,kamer,aparatów by³o nie na miejscu.Po co to robiæ?¯eby siê chwaliæ znajomym?![]()
W takiej chwili powinni¶my modliæ siê w zadumie a nie robiæ z tego jak±¶ sensacje...
Mo¿e kto¶ siê z moj± wypowiedzi± nie zgodzi ale TVP zrobi³o wystarczaj±co du¿o zdjêæ i filmów do których mamy dostêp.
Sta³em i z ¿alem patrzy³em jak jedzie eskorta i w niej karawan a nie którzy przyszli tylko ¿eby zrobiæ z tego sensacje....
Przykry widok...
Niestety, w takich sytuacjach wychodzi to, kto jest hien±. By³em strasznie za¿enowany, jak zobaczy³em, ¿e biegnie tych dwóch go¶ci przy karawanie w kamer± w rêku... Pora¿ka kompletna, policja powinna ich zatrzymaæ. Zero szacunku.
Straszna tragedia, wspó³czujê wszystkim, którzy ucierpieli w wyniku katastrofy...
Kolego...Jak ja to widzia³em na "¿ywo" to takich typów by³o du¿o wiêcej.Zamieszczone przez MK
Gdyby nie powaga sytuacji to bym im powiedzia³ co o nich my¶lê :522:
\*/
To byli Wielcy Polacy , brakuje mi s³ów ¿eby opisaæ to co czujemy razem z moj± rodzin± , ju¿ na zawsz pozostan± w naszej pamiêci , Straszna tragedia ...................
Wielka tragedia. Wspó³czuje wszystkim którzy stracili swoich bliskich. Cze¶æ ich pamiêci.
WAWEL- gruba przesada.
B M W
Staram siê pisaæ poprawnie po polsku.
Wawel - pochopna nieprzemy¶lana niedemokratyczna decyzja do której nikt siê teraz nie chce przyznaæ... Oj ¿eby z tego co z³ego nie by³o.. ludziom to siê nie podoba.. Krakusy trzymajcie siê!
Ja jestem na NIE.