witaj:)

zaczne od pytania pierwszego. sam niedawno kupowalem e38 i powiem Ci ze ciezko jest za takie pieniadze trafic dobry egz. chociaz jesli piszesz welur w najgorszej opcji to moze uda Ci sie trafic za ta cene jakas ladna sztuke pod wzgledem techinicznym. nie jestem pewien ale jakis forumowicz chcial taka gola 7 sprzedac z '94 za niewielkie pieniadze;)
zreszta co do konkretnych egz. kto ma szczescie w zyciu to i ladny i zdrowy okaz uda mi sie przypolowac:)

co do silnikow.. ja kupilem 2.8 i raczej zaluje tego.. kolega majac 4.0 mial podobne spalanie ( tak wiem 2.8 ma mniejsze.. ale chyba na tyle male sa roznice ze lepiej miec wiecej mocy -> ale to moje zdanie )

co do gaz.. u mnie tragedia.. jest to moj trzeci samochod z gazem i tylko w nim jestem zalamany gazem.. ale to pewnie kwestia warsztatu. co do spalalnia to roznie.. powiem szczerze ze mi przelacza sie na gaz dosc dlugo.. wiec i benzynki ciagnie duzo.. a gazu to zalezy.. 2.8 forumowiczom pali 13-16 z tych opinii ktore przeczytalem:)

co do czesci.. to nie wiem czy tak zawsze jest.. ale ja mam lawine wydatkow, ktore mnie zrzeraja ale ostro walcze;-) glupi akumulator to juz boli kieszen :razz:

na temat automata sie nie wypowiadam, bo nie mam.. aczkolwiek balem sie kupic bo ciezko dostac dobry stan skrzyni automatycznej;]

i ostatnie.. ubezpieczenie. wczesniej mialem w hestii i bylem super zadowolony. ale jak mi wycenili oc za bmw to sie zmrozilem:) teraz ubezpieczylem w pzu. z tego co pamietam daja znizke za auto sprowadzane. w sumie mam chyba 40% znizki i place lekko ponad 1000.