Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 13

W±tek: Pro¶ba do ch³opaków z Krakowa - sprawdzenie auta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw

Pro¶ba do ch³opaków z Krakowa - sprawdzenie auta

Witam
    Mam pro¶bê do ch³opaków z Krakowa (szczególnie tych którzy maj± miernik lakieru).
    Chodzi mi o obejrzenie tego auta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12103741 , spisanie nr VIN nadwozia.

Pozdrawiam
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Vip Vip Awatar Wiktor
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    EVO VIII
    Sk±d
    Kraków
    Z tego vinu wystarczy 7 znaków czy trzeba ca³y?

Miernik mam niestety na sprê¿ynce i ostatnio siê co¶ przycina :? Jak jutro skoñczê w miare normalnie pracê to tam podjadê bo mam prawie ¿e po drodze ;)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    U¿ywajcie polskich znaków - jest ró¿nica czy robisz komu¶ ³askê czy laske.

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    Super ... niestety w Peugeocie potrzebny jest ca³y VIN.
    Mega dziêki Wiktor.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Próbowali¶my kiedy¶ kupiæ jakie¶ niesamowicie nie¶wierze warzywo z tego ogródka i rozmowa z ówczesnym w³odarzem tego miejsca opar³a siê o do¶æ mocne zakrzywienie czasoprzestrzeni...

Tak czy inaczej - moje zdanie na temat francuza i to jeszcze z komisu... zachowam dla siebie :688:
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    Miernika nie mam, ale jutro bedê na chwilê po s±siedzku, wiêc wst±piê zobaczyæ.

Ale co do "ogródka" ;D , to tu raczej przewa¿nie chwasty
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar xsilver
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    m60
    Sk±d
    .Kraków
    Pistowska (jako okolica) to wylêgarnia pa¼dzierzy i wszelkiej ma¶ci szczepów - dlatego warto byæ czujnym jak ³asica. No ale mo¿e co¶ tam siê uchowa³o nietkniête m³otkiem pana henia i krzywym spawem pana zdenia.

Wzmo¿ona ostro¿no¶æ w tym komisie szczególnie zalecana. By³em tam ze 3-4 razy i za ka¿dym razem mia³em ochotê pobiæ w³a¶ciciela. Na zdjêciach auto zawsze cacy piêkne, telefonicznie tez oczywi¶cie wszystko super, a na miejscu siê okazywa³o truch³o takie ¿e kijem od miot³y bym tego nie dotkn±³. Do tego pere³ki typu prze¶wituj±cy spod czarnego lakieru zielony :) Starsze auta wymêczone do granic mo¿liwo¶ci, ale i kilka nowych (3-4 letnich) tam ogl±da³em- ka¿de jedno poobijane, porysowane, zderzaki i listwy czêsto w stanie agonalnym (jak by ¶lepy autem je¼dzi³), wnêtrza te¿ nie wiele lepsze: brud smród i malaria. Wiêcej moja noga tam nie postanie.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    hmmmmm no to piêknie :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Olejus po samych zdjeciach widac ze oba blotniki przednie nie z tej bajki, zderzak przod i 2x drzwi strona kierowcy (drzwi nieudolnie pomalowane) + drzwi pasazer tyl.
    mysle ze dalej chyba nie trzeba wyliczac... :D
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    a wiêc dobra - by³em widzia³em.

Ogólnie auto wyposa¿one fajnie...

Z zewn±trz ma du¿o ma³ych rysek, troche jak od mycia niew³a¶ciwym zestawem,
    tylna klapa na dolnej krawêdzi na 50% szer. odbity lakier, z lewej strony na dole rysa jak od gwo¼dzia ok. 25cm, no i (co widoczne na foto jako za³amanie odbicia) te¿ z ty³u z lewej lekki sznit ok. 15cm pod szyb±.

Na oko lakier wygl±da na fabryczny, wnêtrze bez uszkodzeñ (no ale auto ma niespe³na 5 lat).
    Co do uk³adów jezdnych to nie wiem - auto zastawione, nawet go¶æ nie odpali³.

Ksi±¿kê serwisow± ma - w ASO przegl±dy by³y ponoæ do koñca 2007r., potem prywatne warsztaty.
    Podobno "niedawno" zmieniany rozrz±d (hmmm?) i podobno do¶æ niedawno zmieniane tarcze i klocki hamulcowe - co organoleptycznie potwierdzê.

Auto ponoæ kupione by³o w salonie w Wieliczce, ponoæ tylko 1 w³a¶ciciel.

Facet przyniós³ mi nr VIN spisany na kartce (albo ochrona danych osobowych....albo ba³ siê namierzenia w³a¶ciciela - nie wnika³em, acz chêtnie udostêpni³:
    VF33HRFJC84392653
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •