Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: problem z skrzynia biegow pomocy

Początkujący Użytkownik
    wielkie dzieki za pomoc SYLWEKK znalazlem ten wezyk podlaczylem i wszystko jest ok
    dariusz dziamski

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    powiem tak....podziwiam takich ludzi jak Sylwekk, za ich wiedzę. Dzięki niemu można sporo kasy zaoszczędzić ( mam na myśli nieuczciwych "mechaników") pełen szacunek:)

Cytat Zamieszczone przez daras7er
    wielkie dzieki za pomoc SYLWEKK znalazlem ten wezyk podlaczylem i wszystko jest ok
    Nie ma sprawy ;)

Grunt, że kolejny "tadek" odzyskał "pazur" ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Ja tez Sylwka podziwiam,u mnie panowie podepnę się pod temat taki problem jak pada drży skrzynia[czyli jazda w deszczu],wiem ,że łapie wówczas błędy[od razu zle auto idzie,pewnie wyrzuca zapłon,] ,co przemaka skoro się tak dzieje,zastanawiam się co może być przyczyna,może ktoś ma o tym pojęcie, Sylwekk ,może poradzisz coś !??

Dobra, Panowie... Jak coś, to mogę podać numer rachunku ;D ;D Chciałbym przy okazji zwrócić uwagę na taki mały szczegół - na naszym forum jest dużo osób, które mają wiedzę i się nią dzielą. Taka jest chyba idea tego forum.... Jeśli słabo to widać, to wpiszemy stosowny paragraf do regulaminu ;D ;D

jerzyw, nie mam dla Ciebie dobrych wieści, bo w całej mojej karierze motoryzacyjnej miałem tylko jedną skrzynię automatyczną (4hp22). No i ta skrzynia nie miała "humorów". Skoro jednak wiesz, że skrzynia łapie błędy, to może warto ją "zapytać" komputerem, na co cierpi?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Wszystko w najlepszym porządku jak jest sucho,chodzi jak przystoi na skrzynie w BMW,natomiast tylko wjadę w wodę i złą deszczową pogodę,zaczyna 'gderać',może ktoś miał problem podobny proszę o pomoc ,dziś pokonałem trasę od woj. świętokrzyskiego na podkarpacie 200 ponad km,i jechałem właśnie jak pisze "na gderaniu" silnik już nie ciągnie jak trzeba itd.dzięki ,Sylwekk Ty zawsze służysz pomocą.Albo chęcią pomocy ,takich ludzi nam trzeba więcej. ;)

Uprawnienia umieszczania postów