witam, jak pod³±czyæ nie orgi wzmacniacz ¿eby siê wy³±cza³ i za³±cza³ razem z radiem? dodam ¿e mam orginalne radio bmw professional + orgi wzamcniacz + zmieniarak 6CD.
prosze o konkretne odpowiedzi na moje pytanie.
witam, jak pod³±czyæ nie orgi wzmacniacz ¿eby siê wy³±cza³ i za³±cza³ razem z radiem? dodam ¿e mam orginalne radio bmw professional + orgi wzamcniacz + zmieniarak 6CD.
prosze o konkretne odpowiedzi na moje pytanie.
To jest tylko kwestia czasu ;)
Gdzie¶ to opisa³em - musisz przeszukaæ forum - wpina³em sie tak w³a¶nie..
kolego wiem ze to bylo opisywane milion razy, moze nie dowidze ale nigdzie nie znalazlem konkretnej odpowiedzi gdzie podpi±æ remote control nie orgi wzmacniacza!! jezeli wiesz to poprostu napisz albo podaj link tak mi pomozesz.... :/Zamieszczone przez Aldik
Ile jeszcze tematów za³o¿ysz w tej sprawie?
Bier miernik w ³apê, do tego jakiego¶ kumpla. On niech w³±cza i wy³±cza radio, a ty na wzmacniaczu z ty³u mierz, który przewód robi za remote
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
Trzeba chwile odczekaæ zanim siê u¶pi - jest tak ¿e przynajmniej przy navi 16/9 dopiero po jakie¶ chwily odcina ...Zamieszczone przez cursor
http://forum.7er.pl/audio-tuba-plus-...ght=tuba+aldik
mo¿e na zdjêciu dojrzysz jak podpi±lem, auto juz w komisie wiêc nie jestem w stanie tego teraz skorygowaæ :)
nie ka¿dy jest elektronikiem kolego i nie ka¿dy ma smyka³kê do miernika! skoro czego¶ nie wiem i nie znalaz³em tego na forum to szukam pomocy, a ty je¶li nie umiesz mi napisaæ który to kabelek jest remote to przeczytaj jeszcze raz co napisa³em w po¶cie! PROSZÊ KOGO¦ O POMOC a nie prawienie m±dro¶ci!!! wypowiadaæ siê mo¿e ka¿dy ale konkretnej odpowiedzi nikt... :xZamieszczone przez cursor
A napiêcie na aku zmierzyæ potrafisz?Zamieszczone przez mogewszystko
Je¶li tak, to równie dobrze sam potrafisz znale¼æ remote
Spokojnie. Kolega cursor zasugerowa³ sensown± metodê odnalezienia po¿±danych sygna³ów. Je¶li nie lubisz lub nie umiesz pos³ugiwaæ siê przyrz±dami, to mo¿esz przestudiowaæ schemat w WDS.Zamieszczone przez mogewszystko
WDS On-Line
Odszukaj tam element oznaczony "A18". Znajdziesz rozpiskê pinów wzmacniacza (patrz na taki z dwoma wtyczkami - ten z trzema to wzmacniacz DSP).
Kolego Cursor, my¶lê ,¿e kolega pisze wyraznie, prosz±c o pomoc, dla Ciebie mo¿e to jest oczywiste ale dla niego ju¿ nie. Nie wszyscy musz± siê znaæ na wszystkim, dlatego odpowiedzi powinny byæ jak najbardziej proste i zrozumia³e dla pytaj±cego.My¶lê ¿e wystarczy³oby podaæ kolor przewodu a kolega ju¿ by sobie poradzi³.Dlatego pro¶ba na przysz³o¶æ,jak zabierasz g³os w danym temacie to staraj siê podawaæ odpowiedzi proste a zarazem szczegó³owe. ;)Zamieszczone przez cursor
dok³adnie, podajcie mi kolor kabelka i po sprawie... zamiast pomagaæ to utrudniacie...... :hah:Zamieszczone przez komando