Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [E38]witam wszystkich posiadaczy i maniakow

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar grzechu4don
    BMW
    E38 na gwincie w 20 calach
    Cytat Zamieszczone przez magik2.7 Zobacz posta
    ....no i stało sie niestety i mnie nie ominelo jakis k...a FRAJER zrysował mi moja piekna caly prawy bok maske dach i klape bagaznika nie wiem kto moze byc takim tepym i tchuzliwym suk.....nem ze wyżywa mi sie na moim aucie jak bym wiedzial kto to dosłownie zaje..ł bym przy tym samochodzie i zrysował bym mu morde jak on mi auto.....
    no niestety są u nas w kraju buraki
    znajomemu porysowali Audi A4 kilka tygodniu po malowaniu (tylko dach zostawili cały)

Zaawansowany Użytkownik Awatar magik2.7
    BMW
    E38 735i 2000r.
    Cytat Zamieszczone przez grzechu4don Zobacz posta
    no niestety są u nas w kraju buraki
    znajomemu porysowali Audi A4 kilka tygodniu po malowaniu (tylko dach zostawili cały)
    tyle tylko ze ja mieszkam w UK nie wiem co robic auto poszło do malowania (w uk jest tak ze jezeli policja nie znajdzie tego kto to zrobil to niestety prawo o ubezpieczeniach głosi ze ja to sam sobie zrobiłem i niestety bede musiał zapłacic swój wkład w ubezpieczenie czyli cos okolo 470 funtow :( i bede wiecej płacic za ubezpieczenie od odnowienia polisy takie k...wa maja prawo...no i zapłace co zrobie) ale problem polega na tym ze wymaluja mi ja wszystko ok tylko ze co bedzie jak ktos znowu mi to zrobi poprostu nie wiem jak sie mam przed tym zabezpieczyc tzn moj samochód.....
    BUMERMANIAK

Uprawnienia umieszczania postów