może przypadkowo pierscienie zostały u kolegi na otworze centrującym?Zamieszczone przez deli86
może przypadkowo pierscienie zostały u kolegi na otworze centrującym?Zamieszczone przez deli86
To jest tylko kwestia czasu ;)
Zamieszczone przez deli86
Jeżeli jest dobry i profesjonalny zakład wulkanizacyjny, to powinni Ci dorobić mi kiedyś dorabiali coś takiego do e34 ..........
deli86, witam mialem taki sam probelm w mojej becie jak zalozylem 19tki felgi byl proste zero bicia zalozylem pierscienie centrujace i dalej to samo w tej samym czasie wymienilem wachacze i jest ok
------------
witam pisze bo mialem ten sam problem w mojej e38 zalozylem 19tki i przy 80km/h chcialo mi kiere wyrwac zalozylem ringi centrujace i dalej to samo w tym samym czasie zmienilem wachacze i jak bu reka odjal tak ze sprawdz zawieche
MOD: Popraw koniecznie pisownię oraz edytuj posty.
dariusz dziamski
U mnie to samo... zakładam 19' i trzepot kiery powyżej 80, mam nadzieje że zrobie to lada dzień bo stach wyjechać za miasto... 8/
Ja dzisaj wymieniłem końcówki drążków i wahacz jeden, gumy na stabilizatorze :) i jest laleczka. Teraz jeszcze zbieżność, bo troszkę dziwacznie jeździe się :D
MOD: Pisz poprawnie po polsku.
kolego miałem taki sam problem i okazało sie ze to wina opon wymiana opon i jak ręką (rekoł) odjął (odioł)
Admin edit
prowadze wlasna wulkanizacje :) wiec raczej dziadostwa bym nie zalozyl sobie :P wiec oponki wykluczylem i dobrze bo wina lezala w zawiasie :)
Ja też wykluczam opony, świeżo wyważone...
Ja już mam problem z głowy, nie wiem do końca co było powodem... :|
Wymieniłem jednocześnie piasty z przodu, sprężyny, amortyzatory i końcówki stabilizatorów i teraz chodzi jak nówka sztuka :D
Nie wiem czy jest to jakiś feler E38 ale miałem pęknięte obie sprężyny z tyłu? przy samej górze, tak że po zdjęciu koła tego nie widać 8/
Bogdan zmień tytuł wątku na normalny!
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!