poczekaj chwilke :D coś taki niecierpliwy ? :DZamieszczone przez arielowaty
poczekaj chwilke :D coś taki niecierpliwy ? :DZamieszczone przez arielowaty
jak to mowia Pan kaze sluga musi....buhahahahahahahah :D :D :D :D :D
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Nareszcie nadeszła ta chwila w której mogę zobaczyć moją siedem w nowych bucikach :]
Jako, że nie jestem specjalistą w robieniu zdjęć , a na dodatek robiłem je "na szybko" nie oceniajcie jakości fotek ;)
Gdymy to ja miał oceniać , powiedziałbym że są MEGA !! ale ocenę zostawiam wam :medit:![]()
... było tak , 18" Parallel
![]()
... a teraz jest tak , 19" słoneczka![]()
... jeszcze nacieszyć sie nimi nie mogę :) ten cal naprawdę zmienił nieco moje auto.
Nic nie obciera , nawet przy skręcie mimo tego że mam zawias -50mm :medit:![]()
tak więc jutro jeszcze do odbioru moje czarne nerki jako że były na poprawkach lakierniczych , no i założenie przed samym wyjazdem nowego sprzętu grającego ;)
.... a teraz to uciekam do pracy hehe
no i gitara \fubu.....bardzo ladne ladniusie...
ja tez kiedys mialem takie ladne nie porysowane felgi ;D ;D ;D
Gratki kolezko
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
ladna pogode masz :D
ladnie ale 37 bardziej pasuja do e38 ;)
superancko bydlaku zreszta jutro zobacze na zywo.......naprawde super........mega :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
No ładnie.A gdzie zginął czarny grill?
Zamieszczone przez Dzuda
Zamieszczone przez FuBu
bardzo podobaja mi sie te tylne Michaly.. sa naprawde swietne! jest to wersja sportowa.. a co mnie najbardziej zdziwilo sa meeeega lekkie!
No muszę powiedzieć, że do czarnego ładnie te słoneczka pasują :)
Aczkolwiek poprzednie koła (styl. 37) mają to "coś"... One po prostu powstały dla e38.