Strona 9 z 54 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 535

Wątek: [e38] FuBu i 728iA M sport Indywidual

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Klasa :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i 98
    piękną robota

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    piekna ta Twoja bumka.Teraz to bym polecal wywalic sprezyny H&R i oddac je dla mnie......buahahahahahahahahah.tak trzymac. :] :D
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3

prezenty dla Lalki po dwóch latach "związku" :)

Jako że 1 czerwa minęły dwa lata od kiedy nierozstaje sie z moją 7er na dłużej niż kilka godzin postanowiłem sprawić jej miły prezent ;) (nawet nie jeden) :P

Mimo tego "święta" 1 czerwca zaczął sie niezbyt przyjemnie dla mnie (jak i dla niej) iż już o 9 rano zostałem zatrzymany przez naszą BARDZO kulturalną angielską policje , za prowadzenie bez pasów bezpieczeństwa , a i przy okazji że szanowny pan policjant zauważył że szybki z przodu są ściemnione to postanowił sprawdzić przepuszczalność światła (odrazu wiedziałem co to znaczy). Dodam że przez dwa lata użytkowania niejednokrotnie zostałem zatrzymany i nigdy nie zwrócili uwagi na szyby :/

Tak więc niestety na KRÓTKI czas pożegnałem sie z ciemnym przodem (przed wyjazdem do PL przyciemnie spowrotem)

Tak wygląda teraz bez ciemnych szyb z przodu

Jako że już od dawna denerwowała mnie uszczelka w rowkach nad szybami postanowiłem ja najprostszym sposobem poprostu wyciąć :)

teraz wygląda o niebo lepiej

ale najważniejszymi prezentami dla "niej" są zakupione dzisiaj felgi z E65 19" STAR SPOKE 95 tzw "słoneczka"

Ponoć każdy ma "słoneczka" , ale tak samo można powiedzieć że kazdy ma PARALLEL'e , a ja już dwa lata śmigam na 18" postanowiłem dać sobie chociaż jeden cal przyjemności więcej. Jako że najpierw zobaczyłem je u kolegi Czarka na srebrnej E38, później u Trola na czarnej E38 i strasznie mi sie spodobały, tak więc postanowiłem takie sobie sprawić. Ta felga ma w sobie coś tak samo jak 18" Parallel ... no ale 18" już mi sie znudziły :)

Drugim prezentem jest radyjko o opinie którego pytałem w temacie
    Clarion VRX588RUSB

Mam nadzieje ż uda mi sie wszystko idealnie skompletować przed wyjazdem do PL i wszystko to bedzie na swoim miejscu już na zlocie w Sulejowie :medit:

Zastanawiam sie nad chlapaczami ? Ściągnąć , czy chcecie je zobaczyć na żywo w Sulejowie ? Sylwekk mówił że jeszcze 7er z chlapaczami na żywo nie widział , to może zostawie mu tą przyjemność :hah:

P.S
    W sobote robimy małego spota (a mianiowicie zakładamy radyjko) z kolegą Arielem (arielowaty), tak więc myśle ze znajdziemy chwilke na zrobienie sesji z jego HOME MADE INDYVIDUAL ;)

7ka
    Gość
    gratki :D

to az do soboty musimy czekac na fotki :(

Ładny dzień dziecka miała Twoja 7er ;) Szyby dociemnij bo wyglada :/ :D
    Bez tej popękanej uszczelki faktycznie wygląda całkiem dobrze ;) No i czekamy na fele-foto ;D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Fubu, czekamy na efekty zmian :)

A co do chlapaczy, ja chętnie zobaczyłbym to na żywo. Ale z decyzją o demontażu nie patrz na mnie ;D ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Ja też chętnie zobaczę z chlapaczami!
    Więc jak nie masz wielkiego ciśnienia to może wstrzymaj się z demontażem... ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    A co do chlapaczy, ja chętnie zobaczyłbym to na żywo. Ale z decyzją o demontażu nie patrz na mnie ;D ;D
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Ja też chętnie zobaczę z chlapaczami!
    Więc jak nie masz wielkiego ciśnienia to może wstrzymaj się z demontażem... ;)
    Ciśnienie wielkiego nie mam tak więc zostawie je , dobrze że są to ORI chlapacze tak że wielkiej wiochy nie ma :D

7ka
    Gość
    jaka wiocha... ;)

sam rozmyslam nad takim czyms :D

Uprawnienia umieszczania postów