Strona 17 z 54 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 535

Wątek: [e38] FuBu i 728iA M sport Indywidual

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    Awiec tak panowie jest godzina.......2.13 rano wlasnie skonczylismy montowac radio clariona w 7er marcina(wel FuBu)...Tuz przed promem do polski doslownie 2 godz.....milion kabli kabelkow ale sie udalo ze wzgledu na godzine nie bylo fotorelacji poniewaz przy najblizszej okazji trzeba sterowanie z kiery wsadzic.radyjko pieknie sie prezentuje 7" dotykowy panel.dobranoc :D :D :D :D :D
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    kilka fotek z trasy niebawem ;)

kto pisze się na zliczenie wszystkich "insektow" na mojej przedniej szybie ? :D

na A2 nieopodal Hannoveru

nieco podobna lecz to już przy Dresden

głodny ? na co czekasz ;)

w czasie trasy osiągnela przebieg 130K , szkoda tylko że mil a nie kilometrów :razz:

Cytat Zamieszczone przez arielowaty
    A wiec tak panowie jest godzina.......2.13 rano wlasnie skonczylismy montowac radio clariona w 7er marcina(wel FuBu)...Tuz przed promem do polski doslownie 2 godz.....milion kabli kabelkow ale sie udalo ze wzgledu na godzine nie bylo fotorelacji poniewaz przy najblizszej okazji trzeba sterowanie z kiery wsadzic.radyjko pieknie sie prezentuje 7" dotykowy panel.dobranoc :D :D :D :D :D
    jeszcze raz wielkie dzięki Ariel , za "wepchanie" tego sprzętu do mojej buni :) oczywiscie jeszcze tylko sterowanie z kierki , i wyjscie na Ipod'a i bedzie LUX :] , dzięki również za czujke PDC , która raz chodzi a raz nie :D ... zależy jak sie jej podoba :D

Bumka poraz kolejny spisała sie na medal , pokonała trase 1750km do "strzału" , bez jakichkolwiek problemów ... dzięki temu uważam że warto w nią włożyc każdy "wolny" grosz , gdyż odpłaca sie bezawaryjnością :]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    milo ze napisales ALE.....
    "dzięki również za czujke PDC , która raz chodzi a raz nie ... zależy jak sie jej podoba"

kurna ja tu swiezo pomalowane listwy zrywam a ty tak......no ladnie.....swoja bumke na czesci rozbieram....a tak poza tym twoja czujka jest na 100% zjeb... i na pewno nastepna ci siada.....ja oczywiscie zostalem bez PDC zeby tylko FuBu mial dobrze spedzony pobyt w Polsce.pozdro bydlaku...

I tak ci powiem ze naprawde sie prezentuje.....Slow but Low.....buhahahahhaahah :D :D :D :D :D
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @FuBu

a kiedy kolo Drezna jechales ? Tylko nie mow ze leciales przez Zgorzelec lub Jedrzychowice !

Trzeba bylo na spota zachaczyc ;)

Dawaj znaka nastepnym razem - mieszkam 3 km od A4 przy granicy.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez SEBEK
    @FuBu

a kiedy kolo Drezna jechales ? Tylko nie mow ze leciales przez Zgorzelec lub Jedrzychowice !

Trzeba bylo na spota zachaczyc ;)

Dawaj znaka nastepnym razem - mieszkam 3 km od A4 przy granicy.
    Dzisiaj , tzn 13 czerwca jechałem koło Drezna :) w godzinach ? nie wiem dokładnie , ale około 12? :? ... leciałem tez przez Zgorzelec (mijałem się na jednym z rond z jakąś siedem , z drugą nieco za rondem ... droga okropna !! ... zawsze jeżdże przez Olszyne , ale jako że świeze alumki i zawias .. to chciałem tą drogę ominąc z daleka, jednakże przez Gorlitz też nie jest idealnie :/ ... nic nie wiedziałem o spocie , a napewno bym wpadł bo mnie już siedzenie bolało :)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Spot to by byl gdybys przyjechal ;) caly dzien auto na zlot picowalem ....

Juz niedlugo A4 dojedziesz przez Zgorzelec do samego Wroclawia.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Na słoneczkach klasa :D
    Pozdrawiam

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    Blog
    3
    Udałem się dzisiaj na ścieżkę diagnostyczną w jednej ze Stacji kontroli pojazdów w Jaworznie i szczerze powiem że jestem miło zaskoczony stanem swojego zawieszenia.

Po dwóch latach użytkowania (nie wiem ile wczesniej wymieniane byly amortyzatory) , na dzień dzisiejszy mają jeszcze wszystkie po 73% przyczepności , przy nacisku na oś przednią 930daN i oś tylną 929daN

Jedynymi mankamentem jest końcówka drążka kierowniczego z prawej strony , i gumowe tuleje wahaczy dolnych z tyłu

Dodam że odkąd posiadam moję siedem (2 lata) zrobiłem 40tys mil = jakieś 64tys km nie wymieniałem w zawieszeniu nic prócz sprężyn :]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    No to udało Ci się :P

Ale spowodowane to jest faktem, że nie jeździsz po polskich drogach :razz:

Byłeś na stacji w Jaworznie koło Sosnowca na śląsku???
    Mieszkam niedaleko Jaworzna :]
    Only E38

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez karwad
    Byłeś na stacji w Jaworznie koło Sosnowca na śląsku???
    Mieszkam niedaleko Jaworzna :]
    tak, w Jaworznie na śląsku

Byłem dzisiaj w M auto w Katowicach , powiedzieli mi za wszystko tzn, końcówka drąźka + wahacze z tyłu , 1000 zł ? co myślicie o tej cenie ?

Uprawnienia umieszczania postów