Hej FuBU!
To masz szczescie w nieszczesciu...dobrze ze sprawca odrazu przyznal sie do winy!!
Auto zastepcze dostajesz od ubezpieczyciela winnego - ja odbieram shitboxa w poniedzialek :hah:
Pozdrawiam,
Kuba
Hej FuBU!
To masz szczescie w nieszczesciu...dobrze ze sprawca odrazu przyznal sie do winy!!
Auto zastepcze dostajesz od ubezpieczyciela winnego - ja odbieram shitboxa w poniedzialek :hah:
Pozdrawiam,
Kuba
...
jeszcze będzie nie jedna okazja
:564:
Pewność na każdym kilometrze ...
Heja Fubu!
Mialem dzis odebrac shitboxa z garazu gdzie bedzie moje 7 naprawiane i okazuje sie ze nie moga pokryc mi ubezpieczenia bo dopiero co sie dowiedzieli ze nie mam insurance w ich firmie... ale moga mi 3rd party dac - ;D ja na to ze chyba ich po....wiec to potrwa i wogole problemy bardzo przyjazny Pan zlapal za telefon i przekazal mi sluchaweczke i wyjasniam Pani ze moj czas... moje paliwo... ze dzien wolny wzialem i wogole nie jestem zadowolony ze nie nikt nie moze mi tu pomoc itp. podobno 15 min i ma dzwonic do mnie typ z Enterprise Cars zeby zorganizowac zastepczy samochod... i stalo sie ...zamiast szalonego Chevrolet Matiz jutro podstawiaja mi E klase :D
Powodzenia z Twoja 7!
Kuba
... po ponad pół roku SHE'S BACK TO LIVE !
![]()
po wielu próbach "przymierzania sie" do sprzedania mojej E38 i zakupienia nowszego modelu E65/E66 postanowiłem że zostanę przy mojej czarnulce.
Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że tak ciężko jest mi ją sprzedać ... choć to tylko samochód !!
Tak więc samochód zostaje u mnie a już wkrótce małe modyfikacje :)
Ostatnio edytowane przez FuBu ; 27-02-2011 o 17:54
FuBuS kto ci wybil z glowy e65 no powiedz kto????!!!! :) :) :)
Czekamy na kolejne mody.... buhhhaaaa
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
te "chlapacze" mi sie bardzo nie podobają , reszta jest rewelacyjna :)
Tak jak DJ napisał chlapacze sa zbędne :P