Fubu 7ka zdecydowanie i bezapelacyjnie należy do czołówki naszego Forum! :D
A jeśli chodzi o BH to dla mnie osobiście ich brakuje dla podkreslenia zadbanego lakieru i kół..
Kierunek do kompletu trzeba również rozebrać i zrobić ;)
pozdrawiam
Fubu 7ka zdecydowanie i bezapelacyjnie należy do czołówki naszego Forum! :D
A jeśli chodzi o BH to dla mnie osobiście ich brakuje dla podkreslenia zadbanego lakieru i kół..
Kierunek do kompletu trzeba również rozebrać i zrobić ;)
pozdrawiam
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Od siebie dodam, że 728 Marcina to dla mnie design'ersko absolutny Numero Uno na forum :medit:
A co do silnika... Hmmm, nie ma wyjścia, musiałbym się przyzwyczaić... ;D
czy musi byc tam V8 czy V12 zeby sie w niej zakochac?
NIE :]
dla mnie to wzor do nasladowania ;)
Jednak v8 ;)
V8 Garage
Fubu muszę przyznać że zrobiłeś na mnie mocne wrażenie. Masz piękne i zadbane autko... takiego można zazdrościć. Gratulacje.
Wiesław Ty akurat nie masz czego zazdroscić , to ja zazdroszczę Tobię Twojej perełki ... Chyba nie musze wymieniać co Ty w niej masz a czego ja nie mam :PZamieszczone przez Wiesław
Nie bądź taki skromny,wyposażenie to nie wszystko,fajnie jak jest ale zadbany furacz to inna bajka.Zamieszczone przez FuBu
... ale zadbany furacz to tylko i wyłącznie inicjatywa własciciela (Ciebie) bądź też poprzednich włascicieli ... chociaż każde auto można doprowadzić do "zadbanego" stanu :)Zamieszczone przez ACS
Idąc sladem Sylwekk'a , i ja postanowiłem wrzucić kilka "swieżych" fotek swojej 7dem.
Oczywiscie bez modów :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:pada: malina kolego...moja faworytkaa to na "wyspach" przednie i tylne blachy różnią się kolorem?niewiedziałem nawet :P