Dlatego warto mieć dwa kpl :DZamieszczone przez FuBu
Ale faktycznie lampy warto zrobic- Michał ma rację. Jak to zrobisz to nawet na srebrnych słoneczkach będzie kozak :D
Dlatego warto mieć dwa kpl :DZamieszczone przez FuBu
Ale faktycznie lampy warto zrobic- Michał ma rację. Jak to zrobisz to nawet na srebrnych słoneczkach będzie kozak :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Żeby tylko po tym zabiegu nie okazało się, że mamy w szeregach BMW do świadczenia usług w "ostatnim pożegnaniu" ..... ;)Ale faktycznie lampy warto zrobic- Michał ma rację. Jak to zrobisz to nawet na srebrnych słoneczkach będzie kozak :D
dokładnie sylwekk ... wszystko , wszystkim , ale niechciałbym zrobic z 7er jeżdżącej trumny. Na lampy według patentu Grabola się skuszę , ale czarnych felg się nieco obawiam :)Zamieszczone przez sylwekk
I bardzo słusznie że się obawiasz ;)
Ja bym zdecydowanie NIE robił czarnych felg - wtedy auto wygląda jak trumnowóz.
Dawno temu kolega trolu zrobił coś takiego ze swoim E38 - zresztą tutaj przykład prawie identycznego.
Natomiast czarne lampki - jak najbardziej. Sądzę, że z Grabolem spokojnie się dogadacie ;)
Moja sugestia - jeśli się na to skusisz, nie rób już jakże lubianych US-kierunków ;) Wtedy efekt jednolitego ciemnego przodu szlag trafi...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Oczywiście każdy ma swój gust ale np ta 730d która pokazał Michał dla mnie mega kozak.Tylko te "kominy" nie pasują do e38 i lampy mogły by być normalne(tył)czyli zwykłe po FL.
http://www.youtube.com/watch?v=A2If6Nw0J-A
O tak to by wyglądało :]
Fubu Ty wiesz co ja sądze o Twoim autku:D :D :D
Dokładka fajna, ale ja bym się bał zakładać ... czasami trzeba wjechać w te tzw mniej dostępne miejsca :]
Pewność na każdym kilometrze ...
fajnie
ale
brakuje Felg Alpina :P
ogolnie piekne E38
Za dużo ich już jest :?Zamieszczone przez 7ka
no faktycznie chyba 3 moze 5 na forum... a dokladek setki ;DZamieszczone przez Dzuda
A jeszcze więcej jest słoneczek ;DZamieszczone przez 7ka
Ale ogólnie Fubu piękne masz te 2.8 ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]