Cytat Zamieszczone przez Individual23
Posłuchaj.....Nie szkoda tylko po prostu nie ma rozumiesz? Gdybym miał to bym się nie szczypał tylko wymienił cały zawias a gdybym miał jeszcze więcej to bym wymienił cała Betę i kupił E65. Straciłem prace i nie mam siana. Mam do swojego auta ogromny sentyment i nie chce go sprzedawać. Wole jeździć zestruclowanym 7er niż zaje*istym polonezem. Jeśli tego nie rozumiesz to Twoja sprawa. Ja Ci się nie muszę tłumaczyć. To moje 7er i mogę z nim robić co zechcę. Również pozdrawiam.
Nie życzę Ci źle, ale właśnie przez zrobienie dokładnie takiego samego manewru jak ty zrobiłeś, szajboos ma nauczkę. Chciał zaoszczędzić, żeby chwilę oblatać i zrobić kompleksowo wymianę. Niestety, ale sprężyna wytrzymała jeden dzień i z Rybnika wracaliśmy na lawecie, bo pękła drugi raz sprężyna, co ciekawe, ta sama strona co poprzednio(pierwszy raz pękł tylko dół i dzwonił).
Na własnej skórze przekonałem się, że takie druty lubią się mścić.
Nie mówię, żeby od razu kupować nowe, ale skoro kolega miał oferował Ci 2szt, to moim zdaniem(i jak widać nie tylko moim) bezpieczniej byłoby wymienić 2szt, nawet na te z 750, ale parę.
Życzę Ci, żebyś nie musiał wrócić do tego tematu, bo problem pojawił się kolejny raz.