-
Początkujący Użytkownik
Moi mili koledzy tak więc na pewno chcę kupić 7er i to nie podlega żadnej dyskusji . Najlepszym autkiem które chciałbym posiadać (a niestety przed oględzinami zostało sprzedane ) http://forum.7er.pl/e38-witam-zgroma...ghlight=#51984 to autko rondela i jeśli znajdę 2 taka okazje kupie je na 100 %, to jest autko o którym tak naprawdę marzę. Ale z 2 strony nie chce już dłużej czekać i szukam tez dobrych innych okazji . Cały czas wspominacie żebym pojechał i zobaczył na żywo , pisałem już we wcześniejszym poście że jeśli jest 7er gdzieś niedaleko mnie to jadę i oglądam . Ale jeśli jest taka sytuacja jak teraz że do sprzedającego mam 460 km i okaże się ze jest to bubel czy jest z nim coś nie teak to kto z was by się nie zdenerwował i co za tym też idzie koszty podróży których nikt Ci nie zwróci . Także napisałem też że jeśli mieszka ktoś blisko czy nie mógł by zobaczyć jej to zaoszczędziło by moje pieniążki jak i stracony czas i nerwy . Nie każe tu którejkolwiek osobie jechać tylko może akurat ktoś ma blisko i mógłby pomóc .
Uprawnienia umieszczania postów