Jey,nie przemęczaj się za bardzo bo jak by chłopak chciał kupić E38 to kolega 7ka już by dawno wysiadł z swojej 740stki.Ja po postach wiedzę że chłopak jest nie zdecydowany i prędko wózka nie kupi.
Tak czy inaczej,powodzenia.
Jey,nie przemęczaj się za bardzo bo jak by chłopak chciał kupić E38 to kolega 7ka już by dawno wysiadł z swojej 740stki.Ja po postach wiedzę że chłopak jest nie zdecydowany i prędko wózka nie kupi.
Tak czy inaczej,powodzenia.
A mi sie wydaje ze jutro zakupi to autko :d
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak kolega nie kupi tej 750,to pozostaje już tylko salon z nowymi autami ;) PowodzeniaZamieszczone przez Dzuda
Adrianfuterski jeżeli kupisz tą co Jey sprawdzał i TV na tył Ci się nie spodoba to byłbym chętny do przygarnięcia :pada: :) Szukam takiego cacka i znaleść nie mogę.
A po relacjach Jeya wydaje mi sie że z w/w aut ta jest jedynym rozsądnym rozwiazaniem. Ta z Pruszkowa to ma chyba 1.188.000mln przebiegu takie zryte skóry.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Adrian co Ty oglądasz wogóle??? Daj sobie spokój z takimi szrotami i gnaj co sił po tą, którą Jey obejrzał. Sprawdził Ci auto kolega, który jeździł taką, stwierdził, że jest OK, więc nie ma się nad czym zastanawiać. Powodzenia (oby jeszcze była).Zamieszczone przez adrianfuterski
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Tylko nie traktujcie mnie jak wyrocznię. Ja tylko zrobiłem wstępną ocenę. Po raz kolejny powtórzę: trzeba auto wziąć na kanał i pod kompa. Bo takie zakupy na oko to można sobie robić w przypadku Astry Classic a nie 7er. No i przyjrzyj się jeszcze raz lakierowi, bo ja ją oglądałem w deszczu.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Takie poświęcenie a tu kolega szuka innej :-(Zamieszczone przez Jey
Ja nie szukam innej jutro jadę , mam nadzieję że już po nią , mam jeszcze pytanie do ciebie JEY - czy biorą też bmw na kanalik i ile mniej więcej kosztowało by podpięcie + kanalik jeśli się orientujesz . Jutro jestem umówiony na oględziny i mam nadzieję ze autko będzie moje :]
Trzymamy kciuki.
Nie mam zielonego pojęcia ile to kosztuje. Jałocha nie jest tani (ceny usług często oscylują wokół tych z ASO), ale wiem że w okolicy lepszego serwisu od BMW nie znajdziesz. Jak chciałem kiedyś błędy z kompa sprawdzić to coś koło 200 powiedział + pewnie ze 100zł za rzucenie okiem w zawias, ukł. kierowniczy, hamulce, komorę silnika i pod osłony pod autem.Zamieszczone przez adrianfuterski
Myślałem że zadzwoniłeś do niego i się umówiłeś na szybki przegląd auta. Bo tak z biegu jak wpadniesz to raczej nie licz że Cię przyjmą.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330