Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 115

Wątek: 750I INDYWIDUAL

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750i
    Z tym że jak kupię 7er będę musiał się liczyć z kosztami to jest oczywiście pewne i nie podlega dyskusji :] i z tym się liczę . Tak jak też mówicie nikt z was nie wie co mi będzie nie odpowiadało . Ale każdy jeden może sprawdzić jego techniczny czy też stan zadbania wewnętrznego czy też ogólnego :] .

Kolego Futerski może już czas skończyć gadanie i rozmyślanie,moża ta olbo tamta,bo w ten sposób kilka lat Tobie minie, trzeba wsiąśc do autka, pojechać, zobaczyć, kupić i się cieszyć ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Ale żeście wsiedli na chłopaka... Pewnie, niech napcha pieniędzy w kiermany, pojedzie i kupi pierwszą z brzega, byle już "nie zawracał gitary"... :/

Dla mnie to proste, że jak nie siedzi w tych autach, to próbuje się rozeznać co w nich można mieć, czy na co uważać.

Oczywiście nie zmienia to faktu, że z ogłoszeń można zdobyć b. ograniczoną wiedzę nt. danego egzemplarza.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Kolego Adrian- określ może jakie masz wymagania co do auta. Czy ma być przed czy po fl, jakie silniki wchodzą w grę, jakie wyposażenie musi mieć, jakie mogło by być ale nie musi, czy auto ma być czarne, złote, białe, czy jakiekolwiek, no i przede wszystkim ile zamierzasz wydać na samą furę.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e32,e38,e65,obecnie e38 M Sport
    Koszta wydatków na paliwo w czasie szukania auta trzeba wliczyć w koszta lub szukać czegoś w swojej okolicy,opowieści o cudownych "przyrządach w bagażniku" można schować sobie w kieszeń,przy wykorzystaniu różnych środków w egzekwowaniu zwrotu od nieuczciwego sprzedającego zwrotów kosztów paliwa,można się tylko nabawić kłopotów ze strony policji i ewntualnych kosztów sądowych i odszkodowania za "egzekwowanie należności" gdyż obecnie każdy zaraz dzwoni po mundurowych.Ja jak szukałem swojego auta też sie przejechałem do Poznania i był zonk,dlatego szukałem auta w okolicy 200km od mojego miejsca zamieszkania,trzeba mieć swojego mechanika-blacharza ze sobą i szukać auta które zwróci uwagę,jechać i oglądać.

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Ale żeście wsiedli na chłopaka...
    Nikt nie wsiadł,tylko kolega od m-ca przedstawia nam różne propozycje i dobrze, ale tak może nam serwować autka jeszcze przez rok a nie wykonał żadnego ruchu żeby choć jedną pojechać zobaczyć i powiedzieć;Byłem widziałem,Fajna,ale.....lub padło szkoda czasu....a sam wiesz, nie kupuje się auta tylko oglądając je w internecie!!Rozumie, że pyta nas o nasze zdanie, ale co my możemy powiedzieć;ciekawa sztuka, fajne dodatki,piękny lub lichy kolor,zwróć uwagę na lakier.błotnik po coś odstaje,to są głosy doradcze ale nie obiektywne,bo żeby coś powiedzieć trzeba widzieć na żywo,przejechać się, posprawdzać itd.

Cytat Zamieszczone przez myszor10
    szukać auta które zwróci uwagę,jechać i oglądać.

a nie w łapetkach z kawką w ręku, kupuje autko w szklanym monitorze.

Kolego Adrianie to nie krytyka :D ale mobilizacja ;D czekamy aż nam pokażesz swój nabytek :hah: :hah: :hah:

Cytat Zamieszczone przez myszor10
    ,opowieści o cudownych "przyrządach w bagażniku" można schować sobie w kieszeń,przy wykorzystaniu różnych środków w egzekwowaniu zwrotu od nieuczciwego sprzedającego zwrotów kosztów paliwa,można się tylko nabawić kłopotów ze strony policji i ewntualnych kosztów sądowych i odszkodowania za "egzekwowanie należności" gdyż obecnie każdy zaraz dzwoni po mundurowych.
    I tu się definitywnie nie zgodzę. Mam swoje metody perswazji które się sprawdzają, a mundurowi to mi mogą co najwyżej... A wcześniejsze rozmowy telefoniczne z tego typu handlarzami najzwyczajniej w świecie nagrywam, więc koleś ma wybór albo płaci albo sam mogę zadzwonić po policje i zgłosić próbę oszustwa. Zakładanie że trzeba wywalić ileśtam pieniędzy na paliwo w poszukiwaniu dobrego auta, bo większość z nich jest po różnych przejściach o których sprzedawcy wcześniej nie informowali i pokorne godzenie się na to, żeby takie cwaniaczki jeb*** nas w d*** to chyba nie najlepsze podejście do tematu. No chyba że komuś to nie przeszkadza.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Jey, myszor10 nie róbcie Adrianowi OT ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Cytat Zamieszczone przez adrianfuterski
    Ale z 2 strony nie chce już dłużej czekać i szukam tez dobrych innych okazji .
    Moja skromna rada,zapamiętaj NIE MA OKAZJI zapomnij o tym przy kupnie auta, im szybciej to sobie uświadomisz tym lepiej,chcesz furę do jazdy a nie skarbonkę to musisz za nią zapłacić.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Są okazje i po to kazdy z nas przeglada te ogloszenia zeby taka wyrwac, ja jestem tego przykladem swoja wyrwalem przypadkiem i to pod nosem bo z Warszawy wiec nawet nie musialem nigdzie latac a jak uslyszal bys cene powiedzial bys ze pewnie szrot a jak nie szrot to napewno cos jest zesrane albo zaraz sie zesra a ja jakos jezdze juz 5 miesiecy i mam spokuj ze wszystkim co nie zmienia faktu ze zeby kupic auto trzeba je najpierw zobaczyc!!

Uprawnienia umieszczania postów