Nie no, nie zrozumieliśmy się :) Ja też się "nie wyleczyłem" z E38 - a jedynie z pomysłu zamiany starszego 740i które mam - na nowszy 740d :DZamieszczone przez Sebek
Nie no, nie zrozumieliśmy się :) Ja też się "nie wyleczyłem" z E38 - a jedynie z pomysłu zamiany starszego 740i które mam - na nowszy 740d :DZamieszczone przez Sebek
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
No to myslimy tak samo - nawet auta mamy podobne ;D
chodzi mi o cos takeigo co ma ten gosciu w tym filmiku w 0:55- 0:58
http://video.google.pl/videosearch?q...er&sitesearch=
dokladnie o cos takiego ktos wie kto to robi :D ??
chodzi mi o to odpalanie :) (moze marudze ale mnie sie to strasznie podoba:))
Infantry dying....pilots just flying "P
www.31blot.mil.pl serdecznie zapraszam :)
SMOK to się da zrobić bez przeróbki. Poszkaj na forum. Już było o odpalaniu prze wbicie kodu. Pod warunkiem że masz komfortowe odpalanie i dużą NAVI ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No nie mam :( ale poszukam :) dziekuje
awaria netu i dwa wpisy przepraszam :(
-progi po lifcie(w trakcie)
-kiera m-pakiet
-obnizenie przedniego zderzaka(w trakcie)
-ksenon w reflektorach
-duza navi
-czarne drewno(w trakcie)
-obnizenie tylu
-tuning silnika..
-reszta to wieeele drobnostek
Trzeba miec jakies hobby.......... :D
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Drooogie hobby. :) ale na cos trzeba wydawac pieniadze np żony, kochanki :D
Widze Koledzy, ze naprawde zacne plany macie :)
Ja na razie koncentruje sie nad elementami mechanicznymi, a konkretniej nad przewodami gumowymi, bo jestem troche zaniepokojony ich stanem :P
Dzisiaj wymienilem wszystkie przewody od wspomagania (lecialo z tego, o ktorym wspominal Sebek, ale pozostale w kazdej chwili mogly peknac), jak rowniez hamulcowe przy kolach (oczywiscie plyny tez przy okazji zostaly wymienione). Oprocz tego w koncu udalo mi sie uszczelnic ta zatyczke w gornej czesci chlodnicy (dzieki, Trolu :medit: ).
W planach jest jeszcze wymiana wszystkich przewodow ukladu chlodzenia, a takze dwoch paskow i napinaczy, ale to dopiero za tydzien ;)
A jesli o tuning chodzi, to marza mi sie oryginalne 18-nastki od M5 E39, chociaz 20" Alpiny jeszcze ladniejsze, ale nie na nasze drogi niestety :P
Pozdrawiam i zycze Wam osiagniecia zamierzonych celow :)
hmmm
ja ma takie pytanko
jak mam nad drzwiami pomiędzy chromem a dachem taką cholerną czarną uszczelkę to da rade ją wymienić? bo u mnie jest już trochę nadużyta i mnie to troszeczkę denerwuje...
a słyszałem że trzeba wymieniać razem z całą listwą chromowaną i kosztuje to straszne pieniądze
i że nie da rady samej uszczelki :( i jest to częsta przypadłość e38 :(
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r